Građevinarstvo

Asortiman za visoko i niskogradnju

Jednostavno bolji.
Mi znamo što je važno.

Širok asortiman na skladištu, 24-satno jamstvo isporuke te inteligentna logistička rješenja. Mi znamo što je potrebno našim kupcima na gradilištu. Našim partnerstvom u području visokogradnje i niskogradnje nudimo Vam naše usluge diljem zemlje.

Haberkorn građevina ima sve što vam je potrebno na gradilištu, od klasičnih lopata do građevinske opreme. Pošto naš asortiman obuhvaća niskogradnju i visokogradnju, imamo i nekoliko dodatnih specijalnih područja kao npr. zaštitnu opremuprometnu tehnikuelektrične i ručne alate te crijeva.

Haberkorn isporučuje široki raspon asortimana oplatnog pribora, od razmaknica preko armaturnih priključaka do oplatnih kartonskih cijevi

Sve za potpunu sigurnost na gradilištu: od klasičnih ograda do dodatnih ploča. Naše educirano osoblje se brine da proizvode koristite ispravno. Nezaštićeno gradilište je veliki izvor opasnosti.

Također, u našoj ponudi naći ćete asortiman od poznatih proizvođača kao što su Avola, Knipex, Picard, Sola, Krenhof, Stubai, H-Plus, Kaufmann, Schuller, Atika, Eichinger, Fischer, itd.


Najbolje u visokogradnji i niskogradnji

H-Plus – vlastita robna marka kod asortimana za visokogranju i niskogradnju

H-Plus - vlastita robna marka

Potrebe građevinskih tvrtki zadovoljavamo sa širokim asortimanom naše vlastite robne marke H-Plus. Također, i u drugim područjima asortimana, kao na primjer kod zaštitne opreme, možemo jamčiti odgovarajući odnos cijene i kvalitete, uz visoku dostupnost proizvoda .

Veliki asortiman na skladištu za visokogradnju i niskogradnju

Visokogradnja i niskogradnja:

Veliki asortiman uskladištene robe za visokogradnju i niskogradnju. Naš posebno prilagođen asortiman za građevinu s preko 10 000 artikala pokazuje našu namjeru da Vam u visokogradnji i niskogradnji budemo pouzdan dobavljač. Iz našeg najvećeg građevinskog skladišta u Beču artikli stižu u roku od 24 sata u svako mjesto u Austriji te u roku od 72 sata do ostalih europskih država.