Građevinarstvo

Asortiman za visoko i niskogradnju

Jednostavno bolji.
Mi znamo što je važno.

Širok asortiman na skladištu, 24-satno jamstvo isporuke, inteligentna logistička rješenja: bilo da se radi o izazovnoj arhitekturi kod visokogradnje ili inteligentnoj, profinjenoj tehnici kod niskogradnje. Mi znamo što je potrebno našim kupcima na gradilištu. Jer partnerstvo u oblasti visoko i niskogradnje zavisi od regionalne blizine i osobnog kontakta.


Najbolje u visokogradnji i niskogradnji

H-Plus – vlastita robna marka kod asortimana za visoko i nisko gradnju
Jednostavno odlično opskrbljeni sa H-Plus.

Potrebe građevinskih tvrtki zadovoljavamo sa širokim asortimanom naše vlastite robne marke H-Plus. Također i u drugim područjima asortimana, kao na primjer kod zaštitne opreme, možemo jamčiti odgovarajući odnos cijene i kvalitete, uz visoku dostupnost proizvoda .

Veliki asortiman na skladištu za visokogradnju i niskogradnju
Visokogradnja i niskogradnja:

Veliki asortiman uskladištene robe za visoko i nisko gradnju. Posebno prilagođen asortiman za građevinu sa preko 10 000 artikala jasno pokazuje našu namjeru da u visoko i nisko gradnji budemo pouzdan dobavljač. Dogovoreno je to sa našim najvećim građevinskim skladištem u Beču, iz kojeg artikli stižu u roku od 24 sata u svako mjesto u Austriji i u roku od 72 sata u ostalim europskim državama.

Haberkorn stručnjaci za asortiman za visoko i niskogradnju
Servis i savjetovanje.

S jedne strane, proizvodni servisi dopunjuju asortiman, a s druge strane, Haberkorn različitim E-Business-rješenjima i logističkim servisom pojednostavljuje proces nabave. Od kontejnera za gradilište do prometnog znaka- regalnog sistema sve do super korisničke funkcije, ove usluge pomažu da se uštedi i vrijeme i novac.