Industrija

Haberkorn industrijska isporuka

Jednostavno bolji.
Mi brinemo o tome.

Haberkorn Hrvatska opskrbljuje industriju sa zaštitnom radnom opremom, kliznim ležajevima, pogonskom tehnikom i normiranim elementima, kao i s industrijskim crijevima i armaturnim priključcima. Sigurnost procesa i provjerena logistička rješenja kao što je Kanban, barkod i elektronski proces nabave smanjuju troškove skladištenja i nabave.


Najbolje u industriji.

100.000 artikla sa Haberkorn- skladišta

Dostupnost je ključna.

Haberkorn brine da potrebni artikli iz širokog skladišnog asortimana najbrže moguće stignu do naših kupaca u Europi iz velikih logističkih centara u Wolfurtu i Beču. Vrijednost artikala na skladištu je veća od 35 milijuna eura, a 100 000 stalno dostupnih artikala čine nas pouzdanim partnerom industrije.

Pogonska tehnika

Širok asortiman pogonske tehnike

Pogonska tehnika jedan je od najjačih asortimana industrijskog odjela Haberkorna. Raznovrsna ponuda zupčanika, zupčastih/ klinastih remena i remenica, lanaca i lančanika te ostalog asortimana pogonske tehnike svih potrebnih veličina/ modula/ broja zubi, zasigurno su naša snaga koju svakodnevno prepoznaju mnogobrojni proizvodni pogoni.

Rješenja upravljanja industrijskim potrebama

Upravljački procesi nabave za industriju.

Kod malih dijelova/robe proces potrage i nabave je često složen. Haberkorn pojednostavljuje te procese s E-Business rješenjima i logističkim servisima. S pomoću kanban sustava pametnih regala omogućujemo da se smanje vrijeme usluge i troškovi, a transparentnost procesa istovremeno poveća. 

Vaši Haberkorn eksperti za industrijske potrebe

Know-how u stručnim područjima.

Haberkorn se zadnjih desetljeća profilirao kao multi-specijalist. Pored širokog i raznovrsnog  asortimana i odgovarajućih usluga, tu spadaju prije svega i stručnjaci za savjetovanje. Naši djelatnici u internoj i vanjskoj službi posjeduju odgovarajuće kvalifikacije kao i višegodišnje iskustvo u svojim stručnim područjima.