Industrija

Haberkorn industrijska isporuka

Jednostavno bolji.
Mi brinemo o tome.

Haberkorn Hrvatska opskrbljuje industriju sa zaštitnom radnom opremom, kliznim ležajevima, pogonskom tehnikom i normiranim elementima, kao i sa industrijskim crijevima i armaturnim priključcima. Naši kupci koriste naš široki asortiman na skladištu za efikasnu dopunu C artikala u proizvodnji. Sigurnost procesa i provjerena logistička rješenja kao što je Kanban, barkod i elektronski proces nabave smanjuju troškove skladištenja i nabave.


Najbolje u industriji.

100.000 artikla sa Haberkorn- skladišta
Dostupnost je trijumf.

Sa velikim logističkim centrima u Wolfurtu i Beču, Haberkorn brine da potrebni artikli iz širokog skladišnog asortimana najbrže moguće stignu do naših kupaca u Europi.  Vrijednost artikala na skladištu od preko 35 miliona eura i 100 000 stalno dostupnih artikala čine nas pouzdanim partnerom industrije.

Rješenja upravljanja industrijskim potrebama
Upravljački procesi nabave za industriju.

Prije svega kod malih dijelova proces potrage i nabave je često složen. Haberkorn pojednostavljuje te procese sa E-Business rešenjima i logističkim servisima. Od posluživanja regala pa do Super-User funkcije omogućujemo da se smanje vrijeme usluge i troškovi a transparentnost procesa poveća. Pitajte Vaše kontakt osobe o upravljačkim procesima nabave – mi ćemo te procese koordinirati i individualizirati za Vas.

Vaši Haberkorn eksperti za industrijske potrebe
Know-how u stručnim područjima.

Haberkorn se zadnjih desetljeća sve više profilirao kao multi-specijalist. Pored širokog i raznovrsnog  asortimana i odgovarajućih usluga, tu spadaju prije svega i stručnjaci za savjetovanje. Naši djelatnici u internoj i vanjskoj službi imaju odgovarajuće kvalifikacije i višegodišnje iskustvo u svojim stručnim područjima.