Impresum

IzdavačHaberkorn Hrvatska
SjedišteDr. Franje Tuđmana 16
10431 Sveta Nedelja
Hrvatska
Telefon+385-1-333-5870
Faks+385-1-337-3902
e-mailinfo​(at)​haberkorn.hr
Oblast poslovanjaProdaja u područjima: pogonska tehnika, oplatna tehnika, zaštitna oprema, standardizirani dijelovi, industriska crijeva, građevinski pribor.
RukovodstvoSuzana Scholz

© 2016, Haberkorn Hrvatska

Uvjeti korištenja

Informacije i svi grafički elementi koji se nalaze na ovom serveru su zaštićeni autorskim pravom. Bez pismenog odobrenja društva Haberkorn Hrvatska zabranjeno je umnožavanje ili drugi načini korištenja kompletnog sadržaja ili njegovih dijelova. Sve informacije su prikupljene pažljivim istraživanjem. Međutim, Haberkorn Hrvatska ne preuzima jamstvo u pogledu točnosti, potpunosti i aktualnosti navedenih informacija. Društvo Haberkorn Hrvatska se trudi održavati tehničke smetnje u najmanjoj mogućoj mjeri, ali ne može  preuzeti jamstvo i odgovornost za prekid raspoloživosti i korištenje internet stranice bez smetnji. Za štetu nastalu direktno ili indirektno u vezi s korištenjem, zlouporabom ili funkcionalnošću ovog internet servera ili ponuđenih informacija, društvo Haberkorn Hrvatska ne preuzima odgovornost. Ovo važi i za vanjsko povezane sadržaje, odnosno reference preko hiperlinkova koje se nalaze na ovoj internet stranici. Reference koje vode na druge internet prezentacije ne predstavljaju preporuku društva Haberkorn Hrvatska tih društava, njihovih proizvoda ili usluga. Iako su vanjski linkovi koji su postavljeni na ovu internet stranicu pažljivo izabrani i provjereni prilikom njihove prve primjene, postoji mogućnost da u međuvremenu dođe do promjena sadržaja na koje linkovi upućuju. Stalna provjera ovih sadržaja nije moguća. S obzirom da ne možemo uticati na sadržaj internet stranica na koje upućujemo preko linkova, ograđujemo se izričito od sadržaja internet stranica koje su promijenjene nakon postavljanja linkova. Haberkorn Hrvatska ne preuzima odgovornost za sadržaj internet stranica na koje upućujemo preko linkova. Haberkorn Hrvatska zadržava pravo da u svakom trenutku dopuni svoju internet stranicu, promijeni ili izbriše informacije.

Polazimo od toga da Vaša reakcija ili odgovor upućeni društvu Haberkorn Hrvatska nisu povjerljivi.

Žigovi: Svi navedeni žigovi (logotipi, nazivi, žigovi, oznake) na ovoj internet stranici u vlasništvu su njihovih pravnih vlasnika.

 

Ostale informacije o zaštiti podataka i primjeni kolačića (Cookies)