Novosti detaljno

Knipex inovacije za 2022. godinu!

Uz moderne i optimizirane dizajne za mehaničare i električare, nova kliješta marke KNIPEX dat će vam pravi razlog da obogatite svoju kutiju s alatom.

Novi proizvodi tvrtke KNIPEX ove su godine ostvarili dodatan korak prema sigurnom i udobnom radu. Među inovacijama prisutna su neka poboljšanja, ne samo u području rada s alatima, već i u području njihova transporta: sada su dostupne nove praktične kutije i kovčezi.

Dostupni su prazni ili, naravno, odgovarajuće opremljeni. Međutim, za profesionalne primjene obično je bolje pojedinačno odabrati odgovarajuće komponente i samostalno sastaviti vlastitu kutiju s alatom.

Svi novi proizvodi tvrtke KNIPEX imaju cilj učiniti radne zadatke što jednostavnijima i uvjeriti vas u svoju učinkovitost putem najnovije tehnologije.

Kutne škare za električare

Precizno brušene kutne škare s finim nazubljenjem i oštricama od nehrđajućeg čelika za čisti rez i osiguravanjem od sklizavanja. S točkama za stiskanje završnih čahura žice od 0,5 do 6 mm² i od 10 do 25 mm² te učvrsnom omčom za postavljanje osiguranja od pada.

Rezač cijevi DP50

Rezač plastičnih cijeva s kućištem od posebne plastike ojačane staklenim vlaknima. Dijametar rezanja cijeva može se podesiti jednostavnim pokretom pomoću metalnog podešivača. Izrežite i skratite sve uobičajene plastične odvodne cijevi do Ø 50 mm u jednoj radnji.

Rezač cijevi TubiX

Rezač cijevi s QuickLock mehanizmom za zaključavanje jednom rukom i jednostavnim podešavanjem jednom rukom za brzo prilagođavanje različitim veličinama cijevi Udobno i lako rezanje zahvaljujući visokokvalitetnim igličastim ležajevima u kotaču za rezanje i vodećim valjcima.

Samopodešavajuća kliješta za stezanje žica

Kliješta za stezanje žica s uskom ručkom i poboljšanom ergonomijom ručke. Pouzdano šesterokutno stezanje žica od 0,08 do 16 mm² (AWG 6) jednostavnim okretanjem i postavljanjem kotačića za podešavanje i svih dvostrukih žica do 2 x 10 mm² (AWG 2 x 8).

Alat za skidanje izolacije za optički kabel

Alat za uklanjanje primarne prevlake optičkih vlakana Ø 0,125 mm s plastičnim kućištem otpornim na udarce i oštricom Ø 0,16 mm te rupom za uvođenje kabela Ø 0,35 mm.

Kliješta za stezanje

Sveobuhvatni alat za rezanje kabela i skidanje izolacije s okruglog kabela uobičajenih RJ45 utikača. S podesivim pričvrsnim nosačem za sve uobičajene RJ45 utikače sa zatvorenim i nezatvorenim kućištima. Precizan postupak savijanja zahvaljujući paralelnom savijanju i mehanizmu za samoopuštanje.