O Haberkornu

O Haberkorn-u.
Najveći austrijski tehnički trgovac.

Mi opskrbljujemo industrijska i građevinska poduzeća sa zaštitnom opremom, sredstvima za podmazivanje i tehničkim proizvodima, kao što su strojni elementi, hidraulika i crijeva. Kompetentni stručni savjetnici, proizvodne usluge i specijalno poznavanje tržišta nabave svih asortimana, čine nas sveobuhvatnom tvrtkom. Logistički servis i E-Business-rješenja štede kupcima vrijeme i novac. Obiteljska tvrtka sa sjedištem u Wolfurtu / Vorarlberg osnovana je 1932. godine. Haberkorn, sa preko 1.500 zaposlenih na preko 30 lokacija u Austriji, Švicarskoj te srednjoistočnoj Europi se ubraja u vodeće europske tehničke trgovce.


Što nudimo?
Naša ponuda prema našim kupcima.

H-Plus zaštitna oprema
Naš asortiman

Nudimo vam širok asortiman tehničkih artikala, zaštitne opreme i komplementarnog servisa. Sa skladišta se može isporučiti 100.000 artikla, a ukupno vam je na izboru preko 180 000 proizvoda. Za detaljne informacija na raspolaganju vam je naš predstavnik prodaje!

H-Plus zaštitna oprema
Naši suradnici

U Haberkornu postoji Know-How na svim razinama odnosno, mi uz sve proizvode dajemo i odgovarajuće stručno znanje: Vaš osobni savjetnik za kupce (prodajni savjetnik) i stručan tim kao podrška, savjetovat će vas za sva pitanja u vezi proizvoda, logističkih rješenja i pitanja koja se odnose na primjereno složene servisne pakete. Vi nam samo priopćite svoje želje i mi ćemo vam rado izraditi individualno rješenje. Kao suradnici Haberkorna osjećamo zadovoljstvo pri radu, uživanje u rezultatima rada i veselimo se uspjesima.

H-Plus zaštitna oprema
Naše usluge

Rastemo sa zadacima i napredujemo sa izazovima. Stoga naše usluge vezane za cjelokupan proces nabave stalno prilagođavamo potrebama naših kupaca: od individualnih rješenja za vaše upravljanje (vođenje) regalima sve do cjelovitog menadžmenta konstruktivnih grupa sa samo jednim brojem (šifrom) artikla. U svakoj Haberkorn isporuci je sadržano jednostavno više znanja.


  • Iskrenost i međusobno vrednovanje određuju naše ponašanje.
  • Poštenje i predanost su nam vrlo važni.
  • Mi postupamo orijentirano rješenju, efikasno, brzo i jednostavno.
  • Mi podržavamo i potičemo naše suradnike u njihovom osobnom i stručnom razvoju. 
  • Etička načela ponašanja nas vode u svemu što radimo. 
  • Mi postupamo odgovorno prema poduzećima i okruženju.