Alati / Oprema radionica

Savršeno opremljen za uspjeh

Alati i oprema za radionice su važan Haberkorn asortiman. Sa više od 25 000 artikala pokrivamo potrebe od reznog alata preko mjernog alata, brusnih sredstava i ručnog alata do opreme za radionice. Usluge kao što su obučavanje i savjetovanje od strane naših stručnjaka zaokružuje našu paletu usluga.


Highlights Alati / Oprema radionica

Forum alati od Haberkorna
Vlastita marka FORUM

Izaberite iz naše velike palete proizvoda od najvećeg dijela na skladištu artikala direktno u E-Shop. Forum je alat za tvrtke i profesionalce koji traže kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni. Dosljedna alternativa vodećim markama u svim proizvodnim poljima od ručnog alata preko mjernih i brusnih sredstava do alata za rezanje. 

Alati/Oprema za radionu: Školovanje za opremu za radionu: Obuka za odgovorne osobe za dizanje opreme za hidraulična crijeva u Wolfurtu
Jednostavno sigurno: Obučavanje za priveznice i polužna sredstva.

Kod kamionskih sredstava okruglih priveznica, lančanih i drugih priveznih sredstava postoje mnogobrojne opasnosti. Samo kroz poboljšanje i kontinuiranu obuku ili instruiranje svih osoba uključenih u transport broj nesreća se može trajno smanjiti. Dodatno je propisano zakonom najmanje jednom godišnje ponoviti ispitivanje za tekstilne i lančane priveznice, koje može provesti samo osposobljeno osoblje.

Osposobljeni za prodaju Mitutoyo mjerne opreme
Partnerstvo sa vodećim dobavljačem Mitutoyo

Sa vodećim na svjetskom tržištu za aparate preciznog mjerenja, tvrtkom Mitutoyo povezuje nas dugogodišnje blisko partnerstvo za dobrobit naših kupaca. Naši zajednički seminari na temu „Osiguranje kvalitete s ručnim alatom“ su uvjek popunjeni.