Alati / Strojevi

Savršeno opremljeni za uspjeh s alatima koje želi svaki majstor

Alati i oprema za radionice važan su dio Haberkorn asortimana. S više od 25.000 artikala imamo raznovrsnu ponudu pa je tako moguće naći raspon artikala od reznog i mjernog alata pa sve do brusnih sredstava i ručnog alata te ostale opreme za radionice. Naši stručnjaci su Vam uvijek dostupni za savjetovanje!

Haberkorn u području električnih alata nudi veliki izbor od 40 poznatih proizvođača. Naš najprodavaniji brand u području električnih aparata kao i popratne opreme tj. brusnog i reznog asortimana svakako je SUHNER. Svojim izvrsnim omjerom visoke kvalitete te prihvatljive cijene, SUHNER-ov asortiman svoje mjesto pronalazi na policama mnogih radiona hrvatskih poduzeća. Više o brandu pročitajte ovdje.


Oprema za radionice

Forum alati od Haberkorna

Vlastita marka FORUM

Forum je brand alata za klijente koji traže visoku kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni. Dosljedna alternativa vodećim markama u svim proizvodnim poljima, od ručnog alata, mjernih i brusnih sredstava do alata za rezanje.

Osposobljeni za prodaju Mitutoyo mjerne opreme

Partnerstvo s vodećim dobavljačem Mitutoyo

S tvrtkom Mitutoyo, vodećom na svjetskom tržištu za aparate preciznog mjerenja, povezuje nas dugogodišnje blisko partnerstvo za dobrobit naših kupaca. 

Električni aparati u Haberkornovim skladišnim centrima

Isprobajte u našem showroom-u

Kod električnih aparata veoma je važno pogledati alat te ga primiti u ruke, čime ćemo dobiti osjećaj sigurnosti i ispravnosti alata. Sve naše električne aparate različitih modela i proizvođača možete pogledati na našoj adresi u Svetoj Nedelji. Na raspolaganju Vam stoji i prodajni predstavnik koji će Vas savjetovati o mogućnostima pojedinog aparata te se pobrinuti da odaberete prikladan uređaj.

Opsežan program rezervnih djelova za električne aparate

Opsežan asortiman dodatne opreme

Rezervni dijelovi bitna su stavka kod električnih aparata, naročito u metaloobrađivačkoj industriji. Od svrdla do reznih ploča i brusnog materijala-Haberkorn ima u ponudi široki asortiman popratnog sadržaja električnim alatima.