Antivibracijska tehnika

Protiv buke i vibracija

Bilo kod elastičnih skladišta, izolaciji vibracije od strojeva - Haberkorn nudi individualna rješenja u području tehnologije vibracija . Sylomer® i Sylodyn® posebni PUR elastomeri mogu se koristiti u graditeljstvu i strojarstvu - u većini slučajeva kod velikog pritiska Moderne Schwingungsisolierung bei Haberkorn Moderna tehnologija izolacije vibracija od Haberkorna.


Antivibracijska tehnika

Moderna Haberkornova tehnologija izolacije vibracija
Top dobavljač u Austriji.

Getzner, proizvod od elastičnih materijala iz vlastite proizvodnje prilagođenih rješenja za složene zahtjeve industrije i gradnje . Tvrtka proizvodi od 1975 materijale za izolaciju i izolaciju vibracija ,u suradnji i uz bok inovacijama vodećih svjetskih proizvođača.

Jednostavno održivo s Sylodyn-om.

Sylodyn materijali kombiniraju brojne ekološke prednosti . Eko – certifikat potvrda jamči proizvod bez raznih štetnih tvari . Proizvod je PVC -free , bez halogena u pakiranju filma . Mehanički dijelovi se mogu reciklirati čak i nakon 10 godina do 100%.

Sloboda za drvo.

Naši elastomeri zvučnu izolaciju rješavaju kroz drvo , bez potrebe za dodatnim strukturama potrebnih za takve elemente. Sylodyn elementi ugrađeni su u osnovni dizajn. Olakšavaju posao arhitektima i projektantima ali i rješavaju zvučnu izolaciju.


traženi proizvod


Sylomer® / Sylodyn®

Sylomer® i Sylodyn® posebni PUR elastomeri koji svoju primjenu nalaze u građevinarstvu i strojarstvu.U većini slučajeva Sylomer® i Sylodyn® se koristi kao pritisak na izvoru. Mogu se u velikoj mjeri prilagoditi pažljivim izborom oblika imajući na umu površine i visine za odgovarajuće projekte. Najprikladniji su u ravnom obliku ujedno i najelastičniji.