Antivibracijska tehnika

Protiv buke i vibracija

Haberkorn nudi individualna rješenja u području tehnologije vibracija. Sylomer® i Sylodyn® posebni su PUR elastomeri koji se koriste u graditeljstvu i strojarstvu kao moderna izolacija vibracija. Takve elastomere možete naći u Haberkornu, a o njihovoj primjeni informirat će Vas naši stručnjaci.


Antivibracijska tehnika

Moderna Haberkornova tehnologija izolacije vibracija
Top dobavljač u Austriji.

Tvrtka Getzner proizvodi od 1975. materijale za izolaciju i izolaciju vibracija, u suradnji sa inovacijama vodećih svjetskih proizvođača. Njihovi proizvodi od elastičnih materijala nude prilagodljiva rješenja za sve složene zahtjeve industrije.

Jednostavno održivo s Sylodyn-om.

Sylodyn materijali kombiniraju brojne ekološke prednosti . Eko – certifikat potvrda jamči proizvod bez raznih štetnih tvari . Proizvod je PVC -free , bez halogena u pakiranju filma . Mehanički dijelovi se mogu reciklirati čak i nakon 10 godina do 100%.

Sloboda za drvo.

Naši elastomeri zvučnu izolaciju rješavaju kroz drvo, bez potrebe za dodatnim strukturama potrebnih za takve elemente. Sylodyn elementi ugrađeni su u osnovni dizajn. Olakšavaju posao arhitektima i projektantima te rješavaju zvučnu izolaciju.


traženi proizvod


Sylomer® / Sylodyn®

Sylomer® i Sylodyn® posebni PUR elastomeri koji svoju primjenu nalaze u građevinarstvu i strojarstvu.U većini slučajeva Sylomer® i Sylodyn® se koristi kao pritisak na izvoru. Mogu se u velikoj mjeri prilagoditi pažljivim izborom oblika imajući na umu površine i visine za odgovarajuće projekte. Najprikladniji su u ravnom obliku ujedno i najelastičniji.