Drvogradnja i pričvrsni elementi

Holzbauschrauben und Holzbau-Verbindungselemente von Haberkorn

Dakle, drvo ima, ono što obećava.

U području vijaka za drvo i drvne gradnje i pričvrsne tehnike nudimo širok asortiman od klasične izgradnje sve do specijalnih vijaka za pričvršćivanje. Visoka kvaliteta dobavljača je jednako važna kao i savjetovanje. Haberkorn daje sve to iz jednog izvora.


Posebna ponuda

H – Plus vijci za drvo i građevinske zakovice
H - Plus - Prednosti Haberkorn vlastitog branda.

Kod vijaka za drvo i ostale pričvrsne tehnike važno je dobiti dobru kvalitetu po razumnoj cijeni . Haberkorn odražava taj zahtjev s vlastitim brandom i nudi razne vijke za drvo, igle i spojnice kao H - Plus proizvode. Pomoću filtera u našem e-shopu vrlo lako se mogu pronaći H-Plus proizvodi.

Vijci za drvo – sve iz jednog izvora – sistemi za terase
Sistemi za terase.

Uz njihovu strukturu , ali i zbog klimatskih utjecaja su terase poseban izazov. Sa kompletnim sistemom ne ispunjavaju se samo samo tehnički zahtjevi nego se štedi i vrijeme kod planiranja i izrade.od distanzera do alu-profila,svi proizvodi su dostupni na našem e-shop-u.

Naš savjet : Uz Terrassotec vijke nije potrebno bušenje .

Rukovanje za vijcima za drvo
Isplativost upravljanja

Kod vijaka za drvo i drvenoj građi isplativost upravljanja je veoma velika. Sve više kupaca je zadovoljno našim mogućnostima. Haberkorn nudi više mogućnosti modernih isplativih rješenja