Električni alati

Elektrowerkzeuge von Haberkorn

Alati koje želi svaki majstor

Haberkorn u području električnih alata nudi veliki izbor od 40 poznatih proizvođača. Naš najprodavaniji brand u području električnih aparata kao i popratne opreme tj.brusnog i reznog asortimana svakako je SUHNER. Svojim izvrsnim omjerom visoke kvalitete te prihvatljive cijene, SUHNER-ov asortiman svoje mjesto pronalazi na policama mnogih radiona hrvatskih poduzeća. Više o brandu pročitajte ovdje.


Električni alati

Električni aparati u Haberkornovim skladišnim centrima
Isprobajte u našem showroom-u

Kod električnih aparata veoma je važno pogledati alat te ga primiti u ruke, čime ćemo dobiti osjećaj sigurnosti i ispravnosti alata. Sve naše električne aparate različitih modela i proizvođača možete pogledati na našoj adresi u Svetoj Nedelji. Na raspolaganju Vam stoji i prodajni predstavnik koji će Vas savjetovati o mogućnostima pojedinog aparata te se pobrinuti da odaberete prikladan uređaj.

Opsežan program rezervnih djelova za električne aparate
Opsežan asortiman dodatne opreme

Rezervni dijelovi bitna su stavka kod električnih aparata, naročito u metaloobrađivačkoj industriji. Od svrdla do reznih ploča i brusnog materijala-Haberkorn ima u ponudi široki asortiman popratnog sadržaja električnim alatima.