Građevinske potrepštine

Građevinska kolica i proizvodi za građevinu

Sve za gradilište

Haberkorn građevina ima sve što vam je potrebno na gradilištu, od klasičnih lopata do građevinske opreme. Pošto naš asortiman obuhvaća niskogradnju i visokogradnju, imamo i nekoliko dodatnih specijalnih područja kao npr. zaštitnu opremuprometnu tehnikuelektrične i ručne alate te crijeva.

Haberkorn isporučuje široki raspon asortimana oplatnog pribora, od razmaknica preko armaturnih priključaka do oplatnih kartonskih cijevi. Također, garantira visoku kvalitetu te veliku i brzu dostupnost proizvoda s našeg skladišta u Beču.

Sve za potpunu sigurnost na gradilištu: od klasičnih ograda do dodatnih ploča. Naše educirano osoblje se brine da proizvode koristite ispravno. Nezaštićeno gradilište je veliki izvor opasnosti.


Izdvojeno iz ponude

Stručnjaci za građevinske potrebštine

S profesionalcima do najboljih proizvoda.

Najvažnije kod traženja je pronalaženje. Upravo kod tako velikog asortimana kao što su građevinske potrepštine često nije jednostavno pronaći odgovarajući proizvod. Kod velikog broja proizvoda postoje i specijalna pitanja koja su važna za izbor proizvoda. Haberkorn vam pored dobro strukturiranog kataloga, nudi telefonsko i osobno savjetovanje te Vam za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

Građevinske potrebštine dostupne sa skladišta

Visokogranja i niskogradnja:

Veliki asortiman uskladištene robe za visokogradnju i niskogradnju. Posebno prilagođen asortiman za građevinu s preko 10 000 artikala jasno pokazuje našu namjeru da u visokogradnji i niskogradnji budemo pouzdan dobavljač. Iz našeg najvećeg građevinskog skladišta u Beču, artikli stižu u roku od 24 sata u svako mjesto u Austriji i u roku od 72 sata u ostale europske države.

H-Plus zidarska žlica

Jednostavno bolji: H-Plus.

Upravo kod građevinskog pribora je jako važno dobiti dobru kvalitetu za povoljnu cijenu. Haberkorn ispunjava ovu želju pomoću vlastite robne marke i nudi razne ručne i mjerne alate kao H-Plus-proizvode.

PVC oplatni pribor

Jednostavno dugotrajno: PVC oplatni pribor

Održiva gradnja podrazumijeva korištenje PVC oplatnog pribora. Bilo da tražite trakaste podmetače, konuse ili prstenaste razmaknice, Haberkorn Vam nudi širok asortiman PVC oplatnog pribora. Zbog navedenog naše proizvode oplatnog pribora označavamo s Jednostavno bolji".

Ove proizvode možete pronaći u našem webshopu.

H-Plus oplatna tehnika

Prednosti naše vlastite marke.

Tražite optimalni omjer cijene i izvedbe za elemente od vlaknima armiranog betona FASERBETON. Haberkorn ima rješenje. Kompletan asortiman željeznih razmaknica, betonskih podmetača i betonskih profila visoke kvalitete.

Demonstracija oplatne tehnike - konus za vidljivi beton

Potpuno u trendu – rješenja za vidljivi beton

Zahtjevi za oplatni pribor su postali veći. Sve više i više arhitekata ostavlja beton vidljivim. Time sve nepravilnosti oplate dolaze u središte pozornosti. Naš dobavljač tvrtka Nevoga, je posebno kod oplata za vidljivi beton razvio proizvode od razmaknica i konusa koji osiguravaju savršenu završnu obradu.


Prometna tehnika

Sigurnosni stručnjaci u građenju

Stručno znanje namijenjeno Vama.

Pogotovo za pravilnu uporabu građevinske ograde, važno je konzultirati stručnjake. Savjetujemo Vas o zaštiti i pravnim pitanjima koja se odnose na sigurnost.

Sigurnost rada s logom firme.

Logotip za sigurnost

Zaštita građevinskog prostora u izgradnji uključuje ograde i bazne ploče. Haberkorn nudi svoje proizvode s logotipom kako bi bili vidljiviji za radnike.


traženi proizvod


Armaturni priključak - Plexus

Plexus armaturni nastavak služi za lako, uredno i elegantno spajanje dva AB elementa.Plexus armaturni nastavci se sastoje od pocinčane kutije i armaturne vilice projektom određene u obliku slova „U“. Brkovi vilica su sakriveni u kutiji, dok drugi dio „U“ vilica viri van kutije.Kutija je dužine 125 cm i ima 4-5 vilica ovisno o projektom propisanom potrebnom razmaku.Plexus kutija se veže s armaturom zida na mjestu gdje će doći ploča ili zid, te se kod betoniranja poklapa oplatom. Nakon lijevanja betona i skidanja oplate, ostaju vidljive limene kutije kojima se skida poklopac, ispravljaju brkovi koji zatim ulaze u ploču te se spajaju s novom armaturom. Time se ostvaruje jedinstvena i čvrsta armaturna mreža kroz cijelu konstrukciju.


traženi proizvod


Streckmetal - Rebrasto istegnuti lim

Koristi se za potrebe prekidanja betoniranja ili izvedbe "uštede" u armirano betonskoj konstrukciji. ovisno o debljini upotrebljiv kao nosač žbuke (0,3 mm) ili kao „izgubljena oplata“( 0,5 mm)