Građevinski pribor

Građevinska kolica i proizvodi za građevinu

Sve za gradilište

Haberkorn građevina ima sve što vam je potrebno na gradilištu, od klasičnih lopata do građevinske opreme. Pošto naš asortiman obuhvaća niskogradnju i visokogradnju, imamo i nekoliko dodatnih specijalnih područja kao npr. zaštitnu opremuprometnu tehnikuelektrične i ručne alate te crijeva.


Izdvojeno iz ponude

Stručnjaci za građevinske potrebštine
Sa profesionalcima do najboljih proizvoda.

Najvažnije kod traženja je pronalaženje. Upravo kod tako velikog asortimana kao što su građevinski pribor  često nije jednostavno pronaći odgovarajući proizvod. Kod velikog broja proizvoda postoje i specijalna pitanja koja su važna za izbor proizvoda. Haberkorn vam pored dobro strukturiranog kataloga, nudi telefonsko i osobno savjetovanje te Vam za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

Građevinske potrebštine dostupne sa skladišta
Visokogranja i niskogradnja:

Veliki asortiman uskladištene robe za visokogradnju i niskogradnju. Posebno prilagođen asortiman za građevinu sa preko 10 000 artikala jasno pokazuje našu namjeru da u visokogradnji i niskogradnji budemo pouzdan dobavljač. Iz našeg najvećeg građevinskog skladišta u Beču, artikli stižu u roku od 24 sata u svako mjesto u Austriji i u roku od 72 sata u ostale europske države.

H-Plus zidarska žlica
Jednostavno bolji: H-Plus.

Upravo kod građevinskog pribora je jako važno dobiti dobru kvalitetu za povoljnu cijenu. Haberkorn ispunjava ovu želju pomoću vlastite robne marke i nudi razne ručne i mjerne alate kao H-Plus-proizvode.