Dva profesionalca u području hidraulike – STAUFF i Haberkorn

Hydraulikaggregat mit Rohrschellen

Mi vjerujemo tržišnom lideru

U Haberkornu se podrazumijeva da ima najbolje proizvođače za partnere. Osobito u proizvodnim područjima stezaljki za cijevi i mjernoj tehnologiji, vjerujemo lideru na tržištu u području komponenti fluidne tehnologije: STAUFF. Zahvaljujući iznimnom standardu kvalitete i visokom stupnju dostupnosti, STAUFF zadovoljava sve veće zahtjeve i složene trendove u hidrauličkoj industriji


Dva profesionalca u području hidraulike STAUFF i Haberkorn – Highlights

STAUFF Hidraulički priključci

Prilikom obrade čeličnih cijevi, STAUFF se dosljedno oslanja na dokazanu STAUFF površinu cinka-nikla. To nudi pouzdanu zaštitu od korozije koja nadilazi uobičajene tržišne standarde.

Metrički cijevni priključci prema DIN 2353 u Online-Shopu Prirubnice ISO 6162-1 i 6162-2 u Online-Shopu
Priključci od Stauffa

STAUFF priključci

Visoka kvaliteta spojki - priključaka STAUFF rezultat je stalnog održavanja proizvoda, koje također uzima u obzir iskustvo i povratne informacije korisnika, kao i visoke proizvodne standarde. Ove spojnice idealne su za upotrebu u hidraulici.

Brze spojke - push pull, flat face u Online-Shopu Uvrtne i vijčane spojke u Online-Shopu
Mjerna tehnika od Stauffa

STAUFF Mjerna tehnika

Mjerna tehnologija je sastavni dio modernih hidrauličkih sustava - hidrauličnih agregata. Tehnika mjerenja STAUFF koristi se za nadgledanje, odzračivanje i uzorkovanje tekućih i plinovitih medija ili za nadzor i analizu hidrauličkih tekućina u pokretnoj i industrijskoj hidraulici.

Mjerni priključci - spojevi u Online-Shopu Mjerna crijeva u Online-Shopu