Industrijska crijeva i armature

Industrijska crijeva od Haberkorna

Mnogo više od komada gume.

U oblasti industrijskih crijeva Haberkorn nudi široki asortiman. Od crijeva za vodu do kemijskih crijeva, od prstenastih spojnica do samozatvarajućih suhih spojnica, od pojedinačnih komponenti do ispitanih kompleksnih crijevnih instalacija - mi isporučujemo ujednačenu kvalitetu. Jer, često mnogo zavisi od malo crijeva. 


Industrijska crijeva i armature

Pogon za izradu industrijskih creva u Wolfurt-u
Pogoni za industrijska crijeva.

U oba naša moderno opremljena centra za montažu i ispitivanje u Beču i Wolfurtu montiramo crijeva i armature sa svim uobičajenim materijalima, kao na primjer polusferama, prešanim okovima (grlima), fiksirnim trakama, obujmicama zglobnih rukavca, obujmicama pužnih navoja i žicama. Pored toga izvodimo standardizirana mjerenja tlaka brtvljenja i provodnosti. 

Veliko skladište za industrijska creva u Wolfurt-u
Veliki asortiman na skladištu.

Što god željeli prenositi, mi vam nudimo gotovo 3.000 artikla iz našeg asortimana industrijskih crijeva i armatura sa najvećom mogućom kvalitetom, sigurnošću i brzinom. Haberkorn nudi kompetentno rješavanje problema i brz servis iz jedne ruke

Sopstvena marka H-Plus kod industrijskih creva
Jednostavno nedostižni: H-Plus-industrijska crijeva.

Sa našom vlastitom robnom markom H-Plus razvili smo u suradnji sa vodećim proizvođačima kvalitete u branši jedinstveni asortiman. Proizvodi su dostupni sa skladišta i odlikuju se prvoklasnom kvalitetom i optimalnim odnosom cijena/usluga(kvaliteta). Neizbježni su u industrijskoj svakodnevnici za najviše zahtjeve. Naravno podrazumjeva se da su ispunjeni relevantni standardi. 


Servisni paketi za svaku primjenu