Ležajevi/linearna tehnika

Ležajevi i linearna tehnika od Haberkorna

Da bi se vaša proizvodnja obrtala.

Kao dodatak našem programu visoko kvalitetnih ležajeva, igličastih ležajeva, zglavkastih i kliznih ležajeva, kao i linearne tehnike, nudimo vam i obuku za montažu i demontažu, kao i mjerenje i analizu vibracija. Naravno, za vas ćemo pretvoriti različite šifre ležajeva u INA i FAG oznake. 


Ležajevi i linearna tehnika

"Authorized Distributor Industrial" (Autoriziran industrijski distributer) Schaeffler -grupe
Haberkorn je ovlašteni distributer za industriju.

Schaeffler grupa je sve trgovce u industrijskoj oblasti podvrgla cjelovitoj procjeni, a specijalne trgovce, kao što je Haberkorn,  odlikovala. "Authorized Distributors International" imaju široko znanje o proizvodu marke INA i FAG i rade sa najboljim postupcima i sistemima, da bi osigurali brzo i pouzdano odvijanje. Pored toga, kupci od certificiranog trgovca dobivaju originalnu robu. Na taj način se smanjuju slučajevi krivotvorenja i trgovine na crno.  

Obuka za kotrljajne ležajeve od Haberkorn
Cjelovita obuka

Svatko zna da je područje ležajeva znanost sama za sebe. Haberkorn nudi svojim kupcima u suradnji sa vanjskim stručnjacima cjelovite obuke - pored ostalog i na temu „Ostvarivanje potencijala ležajeva – pomoću korektne montaže i preventivnog održavanja“.

traženi proizvod


Schneeberger linearno vođenje

Mi vodimo jako obiman asortiman Schneeberger linearnog vođenja na skladištu, koje se odlikuje dobrim dinamičkim karakteristikama i visokom ekonomičnošću.