Spojni elementi

Schrauben von Haberkorn

Može se naći, što se veže.

Kao i vodeći tehnički distributeri Haberkorn je jak na području vijaka i spojne tehnike. Kod nas ćete pronaći odgovarajuće vijke s pripadajućim maticama i podloškama. Kao savršena nadopuna, nudimo inteligentno upravljanje policama i C-proizvoda za upravljanje.


Highlights Verbindungselemente

NLX Nordlock podloške u Haberkornu.
NLX Nordlock podloške.

Od veljače novitet u nizu je klin za zaključavanje za pranje "NLX" Fa. Nord-Lock. Ovdje je princip klina za blokiranje u kombinaciji s opružnim djelovanjem. Tako se može spriječiti da se uslijed vibracija i dinamičkih opterećenja dogodi spontano popuštanje te je i vijak osiguran od popuštanja uslijed taloženja i opuštanja. Uz "NLX-SP" verziji također su u ponudi i podloške s većim vanjskim promjerom.

SB-setovi EN15048
SB- setovi dostupni po EN15048 normi na lageru.

Prema novim propisima, određuje se zahtjev za komponente (vijak,matica i podloška) za neplanirane prenapregnute vijčane spojeve. Valjanost standarda varira od M12 do M36 i odnosi se na posmak/vuču. Haberkorn Vam nudi SB-setove koji odgovaraju novim standardima sa lagera.

HV-setovi u Haberkornu
HV-setovi

Za razliku od neplanirano prenapregnutih (ručno prenategnutih) vijčanih spojeva, HV-setovi su planirano prenapregnuti po EN14399 standardu.

Skinnen servisna usluga za vijke
Usluga i digitalnog upravljanja.

Haberkorn je Vaš dobavljač za vijke. To je zbog opsežnog spektra usluga kao što su crtanje dijelova te specijalnih materijala, premaza i površinskih tretmana, odnosno sve usluge na području logističkih usluga i e-poslovanja.


Servisni paketi za svaku primjenu