Strojni elementi

Zupčasto remenje od Haberkorna

Da bi bolje radilo bez prevelike buke i vibracija.

Veliki izbor naših različitih standardnih pogonskih elemenata kao što su zupčasti remeni, klinasti remeni i lančani prijenosnici - lančanici, zupčanici nude našim kupcima adekvatno i brzo rješenje. Savršena rješenja prilagođena zahtjevima, naša su specijalnost.  

Kao dodatak našem programu visoko kvalitetnih ležajeva, igličastih ležajeva, zglavkastih i kliznih ležajeva te linearne tehnike, nudimo Vam i obuku za montažu i demontažu, kao i mjerenje i analizu vibracija. Naravno, za Vas ćemo pretvoriti različite šifre ležajeva u INA i FAG oznake. 

Haberkorn ima veliki asortiman standardnih dijelova, kao što su dijelovi za opsluživanje, strojni dijelovi i dijelovi mehanizma, vibraciona tehnika. Zbog visoke kvalitete i velike dostupnosti artikala sa skladišta u Haberkornu uvijek profitirate. 

Haberkorn nudi individualna rješenja u području tehnologije vibracija. Sylomer® i Sylodyn® posebni su PUR elastomeri koji se koriste u graditeljstvu i strojarstvu kao moderna izolacija vibracija. Takve elastomere možete naći u Haberkornu, a o njihovoj primjeni informirat će Vas naši stručnjaci.


Pogonski elementi

IWIS lančani konfigurator za individualne lančane pogone

Jednostavno praktično.

Pomoću IWIS lančanog konfiguratora uz malo koraka dolazimo do Vašeg idealnog lanca. Logičan redoslijed unosa za podjelu, konstruktivnu vrstu, tipove konstruktivnih elemenata itd. sprječava greške i dovodi brzo i jednostavno do željenog rezultata.

Konfekcioniranje zupčastih remena u Haberkorn-ovom pogonu u Wolfurt-u

Haberkorn konfekcioniranje zupčastih remena.

U našem pogonu u Wolfurtu proizvodimo zupčaste remene za specifične potrebe. Zbog velikog broja zupčastih remena na skladištu, Vaša narudžba će biti brzo obrađena i pored individualnih zahtjeva.

Standardni delovi lančanih pogona mehanički obrađeni

Brze posebne usluge.

Vama je potreban poseban pogonski element. Možda poseban otvor ili neka druga mala podešavanja. Nema problema, mi ćemo rado u našim pogonima prilagoditi standardne proizvode Vašim potrebama - to je naravno povoljnije nego proizvodnja specijalnih pogona.


Ležajevi i linearna tehnika

"Authorized Distributor Industrial" (Autoriziran industrijski distributer) Schaeffler -grupe

Haberkorn je ovlašteni distributer za industriju.

Schaeffler grupa je sve trgovce u području industrije podvrgla cjelovitoj procjeni, a specijalne trgovce, kao što je Haberkorn, odlikovala s "Authorized Distributors International". To priznanje za Haberkorn znači da imamo široko znanje o proizvodu marke INA i FAG i da radimo s najboljim postupcima i sistemima, kako bi osigurali brzo i pouzdano odvijanje. Pored toga, kupci od certificiranog trgovca dobivaju originalnu robu. Tako se smanjuju slučajevi krivotvorenja i trgovine na crno.  

Obuka za kotrljajne ležajeve od Haberkorn

Cjelovita obuka

Svatko zna da je područje ležajeva znanost sama za sebe. Haberkorn nudi svojim kupcima u suradnji s vanjskim stručnjacima cjelovite obuke - pored ostalog i na temu „Ostvarivanje potencijala ležajeva – pomoću korektne montaže i preventivnog održavanja“.


Standardni elementi

Top dobavljači za standardne elemente

Značajni dobavljači.

Gamm, Halder  i Schwaderer, Haberkorn radi s vrhunskim proizvođačima standardnih dijelova. Dugogodišnje iskustvo jamči širok asortiman i najveću kvalitetu.  

Standardni elementi od Haberkorn-a

Veliki asortiman na skladištu.

Nudimo širok asortiman standardnih dijelova koji su dostupni sa skladišta. Kontaktirajte nas!


Antivibracijska tehnika

Moderna Haberkornova tehnologija izolacije vibracija

Vrhunski dobavljač u Austriji.

Tvrtka Getzner proizvodi od 1975. materijale za izolaciju i izolaciju vibracija, u suradnji s inovacijama vodećih svjetskih proizvođača. Njihovi proizvodi od elastičnih materijala nude prilagodljiva rješenja za sve složene zahtjeve industrije.

Jednostavno održivo s Sylodyn-om.

Sylodyn materijali kombiniraju brojne ekološke prednosti. Eko – certifikat potvrda jamči proizvod bez raznih štetnih tvari. Proizvod je PVC -free, bez halogena u pakiranju filma. Mehanički dijelovi se mogu reciklirati čak i nakon 10 godina do 100%.

Sloboda za drvo.

Naši elastomeri zvučnu izolaciju rješavaju kroz drvo, bez potrebe za dodatnim strukturama potrebnih za takve elemente. Sylodyn elementi ugrađeni su u osnovni dizajn. Olakšavaju posao arhitektima i projektantima te rješavaju zvučnu izolaciju.


traženi proizvod


Sylomer® / Sylodyn®

Sylomer® i Sylodyn® posebni PUR elastomeri koji svoju primjenu nalaze u građevinarstvu i strojarstvu.U većini slučajeva Sylomer® i Sylodyn® se koristi kao pritisak na izvoru. Mogu se u velikoj mjeri prilagoditi pažljivim izborom oblika imajući na umu površine i visine za odgovarajuće projekte. Najprikladniji su u ravnom obliku ujedno i najelastičniji.


Servisni paketi za svaku primjenu