Tehnologija za ljepljenje

To drži zajedno.

Zajedno sa našim jakim partnerima , i uz naše usluge pružamo kompetentnost i podršku našim klijentima . Naš širok asortiman ljepila, ljepljive trake , maziva i proizvoda za održavanje pruža našim klijentima rješenja za mnoge zahtjeve.


Tehnologija za ljepljenje

Haberkorn tehnologija za ljepljenje-veliki izbor top dobavljača
Što god želite zalijepiti ...

Od plastike, metala , stakla , keramike ili drva , međusobno ili kombinacije od navedenih materijala kompletno ili površinski kod nas će te pronaći sva odgovarajuća ljepila. U ponudi možete odabrati cijanoakrilate , anaerobne adhezive, epoksi smole , silikone, ljepila MS polimere, kontakt ili vruće taline za ljepljenje . Proizvodi za čišćenje i prethodnu obradu su odmah dostupni za skladišta. Stručni tehnički savjeti sastavni su dio naših paket usluga .

Veliki asortiman specijalnih maziva
Široki raspon posebnih maziva.

Nudimo široki asortiman specijalnih maziva te asortiman za kemijsko održavanje proizvoda koji obuhvaća veliki dio područja primjene.

Tehnologija za ljepljenje za tračnička vozila
Samo jedan korak naprijed : Certifikat za željeznička vozila

Haberkorn je prvi tehnički trgovac u Austriji nositelj certifikata prema DIN6701-2. To potvrđuje osposobljenost za obavljanje poslova na željezničkim vozilima. I zbog toga smo u Haberkornu izuzetno sretni što možemo sa Vama podijeliti naše znanje za ovakve ili slične poslove.

traženi proizvod


Intenzivno sredstvo za čišćenje za prehrambenu industriju OKS 2671

Intenzivno sredstvo za čišćenje je idealno za uklanjanje starih ulja, masti ,ostataka silikona i ljepila. Sredstvo za čišćenje je bezbojno i brzo isparava. Sprej od 400ml je dostupan na Haberkorn e - trgovini, gdje ćete također naći potrebni sigurnosno-tehnički list.