Vijčana roba i spojni elementi

Schrauben von Haberkorn

Vijčana roba i spojni elementi za svaku potrebu

Kao i ostali vodeći tehnički distributeri Haberkorn je jak u području vijčane robe i spojne tehnike. Kod nas možete pronaći odgovarajuće vijke s pripadajućim maticama i podlošcima. Kao savršena nadopuna, nudimo inteligentno upravljanje policama i gotova rješenja kanban metodom.

U području vijaka za drvo i drvne gradnje te pričvrsne tehnike nudimo širok asortiman; od klasične izgradnje sve do specijalnih vijaka za pričvršćivanje. Visoka kvaliteta dobavljača je jednako važna kao i savjetovanje. Haberkorn pruža sve navedeno.


Vijčana roba

NLX Nordlock podloške u Haberkornu.

NLX Nordlock podloške.

Od veljače novitet je klin za zaključavanje za pranje "NLX" Fa; Nord-Lock. Ovdje je princip klina za blokiranje u kombinaciji s opružnim djelovanjem. Tako se može spriječiti da se uslijed vibracija i dinamičkih opterećenja dogodi spontano popuštanje te je i vijak osiguran od popuštanja uslijed taloženja i opuštanja. Uz "NLX-SP" verziju također su u ponudi i podloške s većim vanjskim promjerom.

SB-setovi EN15048

SB- setovi dostupni po EN15048 normi na lageru.

Prema novim propisima, određuje se zahtjev za komponente (vijak,matica i podloška) za neplanirane prenapregnute vijčane spojeve. Valjanost standarda varira od M12 do M36 i odnosi se na posmak/vuču. Haberkorn Vam nudi SB-setove koji odgovaraju novim standardima s lagera.

HV-setovi u Haberkornu

HV-setovi

Za razliku od neplanirano prenapregnutih (ručno prenategnutih) vijčanih spojeva, HV-setovi su planirano prenapregnuti po EN14399 standardu.

Skinnen servisna usluga za vijke

Usluga i digitalnog upravljanja.

Haberkorn je Vaš dobavljač za vijke. Nudimo opsežni spektar usluga kao što su crtanje dijelova te specijalnih materijala, premaza i površinskih tretmana, odnosno sve usluge na području logističkih usluga i e-poslovanja.

H – Plus vijci za drvo i građevinske zakovice

H - Plus - Prednosti Haberkorn vlastitog branda.

Kod vijaka za drvo i ostale pričvrsne tehnike važno je dobiti dobru kvalitetu po razumnoj cijeni . Haberkorn odražava taj zahtjev s vlastitim brandom i nudi razne vijke za drvo, igle i spojnice kao H - Plus proizvode. Pomoću filtera u našem e-shopu vrlo lako se mogu pronaći H-Plus proizvodi.

Vijci za drvo – sve iz jednog izvora – sistemi za terase

Sistemi za terase.

Uz njihovu strukturu, ali i zbog klimatskih utjecaja su terase poseban izazov. S kompletnim sistemom ne ispunjavaju se samo tehnički zahtjevi nego se štedi i vrijeme kod planiranja i izrade.od distanzera do alu-profila,svi proizvodi su dostupni na našem e-shop-u.

Naš savjet: Uz Terrassotec vijke nije potrebno bušenje.