Zavarivanje

Schweißtechnik und Schweißzubehör von Haberkorn

Prva adresa za profesionalce.

U području tehnologije zavarivanja i tehnologije pribora za zavarivanje, Haberkorn je vodeći na austrijskom tržištu. Specijalizirano osoblje, odličan servis i suvremeni izložbeni prostor u Wolfurt-u svrstava nas kao jednog od rijetkih europskih "Certified Fronius distributera". Širok raspon strojeva za obradu metala nadopunjuje portfelj tehnologije zavarivanja.


Highlights Zavarivanje: Haberkorn je ovlašteni Fronius distributer

Jednostavno izvrsno: Ovlašteni Fronius distributer
Jednostavno izvrsno: Ovlašteni Fronius distributer

Haberkorn je jedan od rijetkih europskih partnera lidera na svjetskom tržištu od Froniusa , bez prepreka "Certified Fronius Distributer" –osvojena nagrada" . To označava zastupnika koji je prodao cijeli Fronius asortiman proizvoda , a također pruža odgovarajuću uslugu . Kupci se mogu osloniti na vrhunsku uslugu i servis.

Radionica i izložbeni salon sa tehnikom zavarivanja u Wolfurtu
Radionica i izložbeni salon u Wolfurtu.

Brzi servis i povezanost sa okolinom je očita. Haberkorn korisnici mogu provjeriti na području tehnologije zavarivanja i opreme za zavarivanje u sveobuhvatnoj izložbi za obradu metala . U svojoj radionici , mi smo opremljeni za hitne slučajeve.

Sveobuhvatna usluga za zavarivanje i pribora
Sveobuhvatna usluga.

Od popravljanja setova za zavarivanje do virtualnog trening ureda, Haberkorn tim uvijek daje i pronalazi odgovarajuća rješenja za svoje klijente.