Menu
Inovativne i sigurnosne radne čizme iz Dunlopa

Dunlop radne čizme

Dunlopove sigurnosne i radne čizme

Otkrijte veliki izbor radnih čizama Dunlop Protective Footwear u Haberkorn online trgovini. Vodeći svjetski proizvođač sigurnosnih čizama zalaže se za inovacije i najviše standarde zaštite; S vrhunskim tehnologijama kao što su Dunlop® Purofort® i Acifort®, Dunlop nudi radne čizme koje savršeno kombiniraju udobnost, lakoću i optimalnu sigurnost, a pritom dobro izgledaju.

Prema načelu odabira “dobro, bolje, vrhunsko”, Dunlop dizajnira proizvodnu kombinaciju visokokvalitetnih radnih čizama koje su idealno prilagođene različitim industrijama i namjenama. Željeli bismo vam predstaviti neke istaknute stvari iz naše Dunlop ponude radnih čizama.

Dunlop® Purofort® za inovativnu udobnost nošenja

Dunlop® Purofort® je revolucionarni materijal koji nije samo lagan i toplinski izolirajući zahvaljujući milijunima ravnomjerno raspoređenih, sitnih zračnih džepova, već također nudi iznimnu fleksibilnost i izdržljivost. Jedinstvena molekularna struktura čini Purofort® iznimno otpornim na posjekotine, a istodobno osigurava dugotrajnu udobnost i vrhunsku učinkovitost proizvoda. Dunlop®-Purofort® čizme nude idealnu zaštitu i udobnost za primjenu u industriji, građevinarstvu i drugim sektorima.


Zaštitne čizme S5 Purofort® TerraPRO Full Safety
Berufs- und Sicherheitsstiefel im Einsatz

Sa svojim krojem poput tenisice, lagani S5 Purofort® TerraPRO Full Safety nudi optimalnu udobnost i sprječava klizanje pete. Purofort® čizme također osiguravaju ujednačenu klimu stopala. Vanjski potplat s SRC certifikatom osigurava sigurno prianjanje čak i u najtežim uvjetima. Indikator istrošenosti na vanjskom potplatu iznimno je praktičan - čelična kapica i čelični među potplat pružaju maksimalnu zaštitu.

Više Dunlop®-Purofort® čizama možete pronaći u Haberkorn online trgovini.


Dunlop® Acifort® za dugotrajnu zaštitu

Sicherheitsstiefel Dunlop Acifort<sup>®</sup> HazGuard im Einsatz in der Industrie

Dunlopov Acifort® je inovativni materijal za čizme izrađen od PVC-a, nitrilne gume i polimera koji pruža izdržljivost i otpornost na ulje, masnoću, krv i kemikalije. Polimeri poboljšavaju fleksibilnost i udobnost. Dunlop Acifort čizme prilagođene su industriji - predstavljamo vam neke top modele, a više Acifort® čizama možete pronaći ovdje.

Zaštitne čizme S5 Acifort® HazGuard Full Safety ESD

S S5 Acifort® HazGuard Full Safety ESD sigurnosnom čizmom, Dunlop nudi udobnu i izdržljivu čizmu. Mješavina PVC-a, nitrilne gume i polimera osigurava profesionalnu zaštitu od kemikalija. Sa samočistećim potplatom s certifikatom za klizanje imate najbolje prianjanje. Pojačana zaštita za gležnjeve, čelična kapica i čelični međupotplat osiguravaju optimalnu zaštitu. Čizma također osvaja bodove svojim dizajnom pete koja apsorbira udarce i mnogim drugim prednostima.

Zaštitne čizme S5 Acifort® Heavy Duty A4422B1

Robusna i otporna na habanje zaštitna čizma S5 Acifort® Heavy Duty A4422B1 nudi optimalnu zaštitu u zahtjevnim radnim okruženjima sa čeličnom kapom za prste i čeličnim međupotplatom, kao i potplatom s certifikatom SRA i pojačanom zaštitom za gležnjeve. Posebno je prikladan za korištenje u područjima gdje se koriste minerali, gnojivo, životinjska i biljna ulja i masti te dezinfekcijska sredstva i otapala. Čizma je također otporna na razne kemikalije.

Profesionalne čizme O4 Acifort® Classic+ B180331
Berufsstiefel O4 Acifort<sup>®</sup> Classic+ B180331 – perfekt für die Lebensmittelindustrie

Acifort Classic+ je prvi izbor za prehrambenu industriju na skliskim i mokrim podovima. Sjaji s protukliznim profilnim potplatom i otporan je na ulje, benzin, mast, krv, kiseline i lužine te ne ostavlja tragove. Vrlo glatka osovina osigurava posebnu higijenu.


Dunlop® Thermo+ za optimalnu zaštitu od hladnoće

Sicherheitsstiefel Dunlop Thermo+ im Einsatz in der Baubranche

Dunlop Thermo+ čizme kombiniraju zaštitu od hladnoće, udobnost i optimalnu sigurnost te su idealan izbor za korištenje u vrlo hladnim okruženjima kao što su hladnjače i zamrzivači. Također su prikladni za rad na otvorenom u hladnim ili vlažnim uvjetima. Predstavljamo vam naš bestseller, ostale modele Dunlop Thermo+ možete pronaći ovdje.

Najprodavanije čizme: sigurnosne čizme S5 PUR Thermo+ C662343

PU termalna čizma S5 PUR Thermo+ C662343 u žarko signalno narančastoj boji nudi optimalnu zaštitu od hladnoće do -50 °C, što je čini savršenim suputnikom u ekstremno hladnim okruženjima. Potplati su vrlo protuklizni, otporni na ulje i mast, što pruža dodatnu sigurnost. Izrađene od pjenastog poliuretana, čizme nisu samo super lagane, već su udobne i izdržljive. Opremljene čeličnom kapom za prste i međupotplatom od čelika, spajaju sigurnost i udobnost.


Ostale sigurnosne i radne čizme Dunlop možete pronaći u našoj online trgovini.


Ovo bi moglo biti zanimljivo za vas
Antivibracijska tehnika
Getzner materijali protiv buke i vibracija
Antivibracijska tehnika
H-Plus svijet
Jednostavno bolji. Haberkornova marka H-Plus.
H-Plus svijet
Protupožarna zaštita za crijeva i električne vodove
Protupožarna zaštita cijevi i vodova
Protupožarna zaštita za crijeva i električne vodove
Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi