Menu

Sustavi izdavanja

Izložba s raznim sustavima za izdavanje Haberkorn

Haberkorn sustavi za izdavanje – sve je uvijek pri ruci

Sa sustavima za izdavanje, zaposlenici mogu pristupiti potrebnim proizvodima kao što su alati, zaštita na radu ili rezervni dijelovi 24 sata dnevno i uz automatizirano ponovno naručivanje - i sve to na vrlo nekompliciran i beskontaktan način. Osim toga, zahvaljujući nadzornoj ploči, uvijek imate pregled nad svime te u svakom trenutku možete pratiti isplate i isporuke.


Sustavi izdavanja Highlights

Čovjek upravlja sustavom izdavanja H-Save

H-Save automat za izdavanje

Opremljen proizvodima koje pojedinačno zahtijevate, H-Save automat za izdavanje dostupan je vašim zaposlenicima 24 sata dnevno. Izdavanje se vrši pomoću čipa te je stoga zaštićen pristupom i sljedivost u bilo kojem trenutku. Uređaj koristi VMI proces (inventar kojim upravlja dobavljač) kako bi osigurao da uvijek ima dovoljno proizvoda.

Čovjek ispred H-Store ormarića za izdavanje

H-Store ormarić za izdavanje

Budući da se ormarić za izdavanje može zaključati, samo ovlašteni korisnici imaju brz i siguran pristup proizvodima pohranjenim u ormariću. Jednostavan Kanban sustav osigurava pouzdanu nadopunu robe.

H-Scale ormarić s mjernim ćelijama se isporućuje

H-Scale ormarić s mjernim ćelijama

Ormarić s mjernim ćelijama H-Scale prikladan je za nekomplicirano i još brže izdavanje proizvoda. Bilo da su veliki ili mali proizvodi - gotovo da nema ograničenja. Interni napor je smanjen, a procesi kao što je raspodjela troškova značajno su pojednostavljeni.

Žena uzima nešto iz H-Rent sustava najma

H-Rent sustav najma

U tvrtkama često postoji veliki broj alata poput malih uređaja koji su potrebni različitim zaposlenicima. Zbog toga je teško uvijek imati na oku gdje se oprema nalazi. H-Rent omogućuje praćenje.

H-Level senzor razine instaliran na bačvi za ulje

Senzor razine H-Level – nešto drugačije rješenje opskrbe

Senzor razine punjenja H-Level zapravo nije sustav za doziranje, ali pomaže u pojednostavljenju nabave i automatski osigurava da uvijek ima dovoljno - odnosno dovoljno maziva.

Žena puni policu

Dopunjavanje opskrbnih rješenja

Uz korisne alate i sustave za doziranje, nudimo i mogućnost da ih pune zaposlenici Haberkorna. To vam dodatno olakšava nabavu.

Tipkovnica sa znakovima za e-poštu, telefon i mobilni telefon

Imate dodatnih pitanja?

Naravno, naši stručnjaci rado će vam pomoći sa svim vašim pitanjima na temu "sustavi izdavanja". Samo nas kontaktirajte izravno.

Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi