KTR Hrvatska

 T +385 1 333 5870
Haberkorn stručnjakDipl.ing.str. Marko Bačanek
Prodajni savjetnik
Haberkorn stručnjakDipl.ing.str. Marko Bačanek
Prodajni savjetnik
„Kao generalni zastupnik KTR-a svojim kupcima jamčimo najbolje cijene i isporuku s lagera.“

Download centar

Pogonska tehnika
Sada prikazati
Na Download centar

KTR spojke

Najprepoznatljivije i najtraženije ROTEX elastične spojke kao i nazubljenje BoWex spojke zahvaljujući partnerstvu Haberkorna i KTR-a i dalje će brzo i pouzadno dolaziti do kupaca širom Hrvatske.

Široki asortiman,vlastite radionice
Razvoj KTR-a

Od svog osnutka, poduzeće KTR ostvarivalo je konstantan rast u gotovo svim područjima. Značajni inovativni kapaciteti i snažan timski duh su od samog početka bili stimulacija KTR-a. Sve je počelo još 50-ih godina prošlog stoljeća. BoWex®, prva zakrivljena spojnica za kombinaciju čelika i plastike, razvijena je u sjedištu KTR-a u Rhein-u. Ubrzo je uslijedio ROTEX®, prva spojnica koja je postala standard DIN (Nemački zavod za standardizaciju). Pored brojnih standardnih proizvoda, svake godine KTR na tržište izbacuje više od 20.000 novih proizvoda i verzija proizvoda u ime i za potrebe svojih klijenata. Za održavanje ovog visokog standarda, KTR uvijek drži stvari u pokretu: novi R & D centar u Rhein-u i novi kompetentni centar za kočione sisteme u Schloss-u Holte-Stukenbrock učnili su puno da odrede smjer za budućnost brenda KTR-a, koji trenutno čine 23 poslovnice širom svijeta i više od 90 poduzeća partnera u svom distributivnom sistemu, koji čini bezbrižnim sve klijente KTR na svim kontinentima.

Široki asortiman,vlastite radionice
U ponudi Haberkorna koji je generalni zastupnik KTR-a za RH možete pronaći sljedeći KTR asortiman:

Osovinske spojke: · Rotex spojke · Poly Norm spojke · Revolex spojke Zupčaste spojke: · BoWex · Gerex Servo spojke: · Rotex GS · Toolflex · Radex – NC · Countex Čelične lamelne spojke: · Radex – N-N · Rigiflex –N · Rigiflex – HP Spojke sa prirubnicom: · Bovex Fle-Pa · Bovex Elastic · Monoelastic Magnetne spojke: · Minex – S Limitatori momenta: · Ruflex · Sintex · Sintex – NC Stezni setovi: Clampex

fehlt

fehlt