KTR

KTR

Najprepoznatljivije i najtraženije ROTEX elastične spojke kao i nazubljenje BoWex spojke zahvaljujući partnerstvu Haberkorna i KTR-a i dalje će brzo i pouzadno dolaziti do kupaca širom Hrvatske.

Od svog osnutka, poduzeće KTR ostvarivalo je konstantan rast u gotovo svim područjima. Značajni inovativni kapaciteti i snažan timski duh su od samog početka bili stimulacija KTR-a. Sve je počelo još 50-ih godina prošlog stoljeća. BoWex®, prva zakrivljena spojnica za kombinaciju čelika i plastike, razvijena je u sjedištu KTR-a u Rhein-u. Ubrzo je uslijedio ROTEX®, prva spojnica koja je postala standard DIN (Nemački zavod za standardizaciju). Pored brojnih standardnih proizvoda, svake godine KTR na tržište izbacuje više od 20.000 novih proizvoda i verzija proizvoda u ime i za potrebe svojih klijenata.

Za održavanje ovog visokog standarda, KTR uvijek drži stvari u pokretu: novi R & D centar u Rhein-u i novi kompetentni centar za kočione sisteme u Schloss-u Holte-Stukenbrock učnili su puno da odrede smjer za budućnost brenda KTR-a, koji trenutno čine 23 poslovnice širom svijeta i više od 90 poduzeća partnera u svom distributivnom sistemu, koji čini bezbrižnim sve klijente KTR na svim kontinentima.

U ponudi Haberkorna koji je generalni zastupnik KTR-a za RH možete pronaći sljedeći KTR asortiman:

Osovinske spojke:

·         Rotex spojke

·         Poly Norm spojke

·         Revolex spojke

Zupčaste spojke:

·         BoWex

·         Gerex

Servo spojke:

·         Rotex GS

·         Toolflex

·         Radex – NC

·         Countex

Čelične lamelne spojke:

·         Radex – N-N

·         Rigiflex –N

·         Rigiflex – HP

 Spojke sa prirubnicom:

·         Bovex Fle-Pa

·         Bovex Elastic

·         Monoelastic

Magnetne spojke:

·         Minex – S

Limitatori momenta:

·         Ruflex

·         Sintex

·         Sintex – NC

Stezni setovi:

Clampex

 

Certifikat DIN EN ISO 9001

Dotiče maksimum standarda procesa u koji su uključeni proizvodi KTR-a. Radi sigurnosti naših klijenata ovaj certifikat je garancija klijentima da bez sumnje svi procesi ispunjavaju najviše standarde - od razvoja i proizvodnje do kompletne usluge klijentima. KTR među prvim kompanijama globalno od 1993. godine posjeduje certifikat najvišeg standarda ISO 9001.

Certifikat DIN EN ISO 14001

Dotiče ekološku zaštitu i zaštitu životne sredine. Zaštita životne sredine je ključni korporativni cilj za KTR. Promoviranje ekološke svijesti u kompaniji omogućilo je poduzeću KTR da proizvede mnogo i da postigne još više u budućnosti. KTR je certificiran prema standardima ISO 14001 od 2008. godine.

Certifikati za industriju nafte i plina

Sektor nafte i plina primijenjuje izuzetno stroge standarde za svako poduzeće koja se pridruži odabranoj grupi dobavljača. Potvrde za velike naftne kompanije mogu se dobiti tek nakon nekoliko godina pripreme. Zato je KTR posebno ponosan što je certificirani partner Saudijskom Aramc-u, Petroleum Development Oman i Saipem-u.

Zahvaljujući uspješnom partnerstvu kompanije KTR i Haberkorn Hrvatska te spomenutim standardima, klijentima u Hrvatskoj i u 2018. godini biti će dostupne sve usluge, oprema, materijali i stručna podrška po najvišim međunarodnim standardima u područjima pogonske tehnike, hidrauličnih komponenti i kočionih te rashladnih sistema.

Za više informacija o svim vrstama proizvoda i usluga iz ovog segmenta industrije možete kontaktirati naše komercijaliste u distributivnom centru Haberkorn – Dr. Franje Tuđmana 16, 10431 Sveta Nedelja.

·         Dipl.ing.str. Marko Bačanek                                                     

Prodajni savjetnik

T +385 1 333 5875

M +385 98 983 0339

marko.bacanek​@haberkorn.hr

 

·         Dipl.ing.str. Marijan Bačanek

Projektant

T +385 1 333 5873

M +385 98 434 420

marijan.bacanek​@​haberkorn.hr