Menu
ROSTA gumeni opružni elementi

Proizvodi od Rosta

ROSTA, aktivna na području gumenih opruga i sustava prigušenja od 1944. godine, kombinira globalnu prisutnost, najviše standarde kvalitete i održivu tehnologiju.

K uputama Saznajte više
Filtrirajte proizvode u Proizvodi od Rosta
Prikazuj 1-2 od 2 stavke.
u Proizvodi od Rosta
Za prikaz popisaZa pregled pločica
ROSTA lančanik S.Simplex S | Stezni elementi
pregledan
Kupljeno
ROSTA lančanik S.Simplex S

Rosta | Stezni elementi

Set lančanika s vijcima i maticama omogućuje precizno pozicioniranje kotača prema dotičnom lančanom tragu.

Gumeni prigušni elemnt tip DR-A | ROSTA gumeni prigušni elementi
pregledan
Kupljeno
Gumeni prigušni elemnt tip DR-A

Rosta | ROSTA gumeni prigušni elementi

Unutarnji kvadrat s četiri ili s jednim provrtom za pričvršćivanje jednostranih ili dvostranih poluga pomoću vijčanih spojeva. Tip DR-A s 2 ili 4 vijka, posebno za izmjenična opterećenja iznad nultog položaja.

Prikazuj 1-2 od 2 stavke.

ROSTA – vrhunska kvaliteta i inovacija u tehnologiji opruga i prigušenja

ROSTA, lider u gumenim oprugama i prigušnim sustavima od 1944. godine, stekla je izvrsnu reputaciju diljem svijeta kroz inovacije i usmjerenost na kupce tijekom sedam desetljeća. Sa sjedištem u Švicarskoj, šest međunarodnih podružnica i mrežom od preko 40 partnera, ROSTA služi svojim kupcima širom svijeta. Proizvodi su poznati po nedostatku održavanja i trajnosti, a temelje se na tehnologiji iz 1944. Kvaliteta je vrlo važna; ROSTA ima ISO 9001 certifikat od 1992. godine i primjenjuje stroge testove i tolerancije na svoje proizvode.

Ukratko
    Motor klackalica
    Haberkorn vam nudi široku paletu ROSTA proizvoda.

    Sedam desetljeća vodstva u inovacijama i globalnog dosega u sustavima opruga i prigušenja

    Na temelju inovacija proizvoda, ROSTA se od 1944. godine etablirala kao globalni tržišni lider u segmentu gumenih opruga i prigušnih sustava. Fokus na potrebe kupaca uvijek je u prvom planu i središnji je čimbenik stalnog uspjeha. U 2019. ROSTA se s ponosom osvrnula na 75 godina uspješnog poslovanja tvrtke.

    ROSTA ima sjedište i glavni proizvodni pogon u Švicarskoj. Tvrtka također ima šest podružnica u zemljama kao što su Njemačka, Italija, Kanada, SAD, Kina i Australija, u kojima radi preko 120 zaposlenika. Zahvaljujući svojoj širokoj globalnoj mreži, koja se sastoji od više od 40 partnera u više od 40 zemalja, ROSTA je u mogućnosti brzo opsluživati ​​svoje klijente širom svijeta. Brojne tvrtke iz različitih industrija oslanjaju se na ROSTA-u i njenu dubinsku stručnost, povećavajući svoju profitabilnost i konkurentnost.

    ROSTA komponente odlikuju se nepotrebnim održavanjem, bešumnošću i dugim vijekom trajanja te se koriste u širokom rasponu primjena. Zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i razvoju u vlastitom laboratoriju te intenzivnoj suradnji s partnerima i kupcima, ROSTA ima sveobuhvatnu bazu znanja. To ROSTA-i omogućuje nastavak predstavljanja inovativnih rješenja u budućnosti.


    ROSTA tehnologija

    Svaki ROSTA proizvod temelji se na originalnom tehnološkom dizajnu uvedenom 1944. godine, koji uključuje kvadrat okružen s četiri gumene užadi unutar vanjskog kućišta.

    ROSTA element kombinira tri bitne funkcije u svom tankom dizajnu:

    • Svojstva torzijske opruge

    • Funkcija blok jastuka

    • Sposobnost prigušenja

    ROSTA gumeni opružni elementi prvenstveno su dizajnirani kao torzijske opruge s radnim kutom od +/-30°. Prilikom podešavanja opružnog elementa ne stvaraju se samo torzijski momenti; Ovisno o području primjene, često se također moraju uzeti u obzir radijalne sile (Fr), aksijalne sile (Fa) i kardanske sile (Mk).


    Kontrola kvalitete i tolerancije

    ROSTA AG je tvrtka s certifikatom ISO 9001 u području razvoja, proizvodnje i prodaje od prosinca 1992. godine. Naravno, proizvodi se stalno provjeravaju u smislu funkcionalnosti i kvalitete. U svom internom laboratoriju, ROSTA kontinuirano ispituje i nadzire gumene umetke za kriterije kao što su Shore tvrdoća, kompresija, abrazija, povratna elastičnost, starenje i više. Tolerancija dimenzija ovih umetaka temelji se na DIN 7715, dok je tvrdoća Shore A navedena u skladu s DIN 53505.

    Tolerancije za unutarnje profile jezgre i kućišta gumenih opružnih elemenata određene su odgovarajućim proizvodnim procesom, specifičnim dobavljačem (na primjer je li lijevano ili ekstrudirano) i vrstom materijala (kao što je lijevani aluminij ili čelična cijev). Rezultirajući torzijski momenti i hod opruge ROSTA gumenih opružnih elemenata variraju unutar maksimalnog raspona tolerancije od +/-15%, iako općenito rade mnogo preciznije!

    Dodatne informacije o ROSTA-i možete pronaći u našoj Brošuri!


    ROSTA portfelj na prvi pogled

    Gumeni opružni elementi

    U strojarstvu zahtjevi stalno rastu: naglasak je stavljen na rad bez vibracija, nisku razinu buke, predvidljive troškove životnog ciklusa, smanjeni broj komponenti i jednostavnu instalaciju. ROSTA nudi 124 standardna modula koji se koriste u raznim industrijskim područjima. Zahvaljujući fleksibilnom pristupu montaže, mogućnosti korištenja komponenti strojarstva tvrtke ROSTA u tehničkim primjenama gotovo su neograničene.

    Stezni elementi

    Upotrebom ROSTA zateznih elemenata lančani pogoni rade tiho. U usporedbi s drugim dobavljačima, stezaljke ROSTA karakterizira najniži faktor prigušenja. To rezultira dužim životnim vijekom za remenje, lance i valjke, smanjujući zastoje u proizvodnji radi održavanja i značajno smanjujući troškove proizvodnje. Osim toga, svi zatezni valjci ROSTA su samopodešavajući i ne zahtijevaju održavanje.

    Vibrirajući elementi

    ROSTA predstavlja široku paletu nosača vibracijskih opruga - od standardnih varijanti do robusnih nosača za teške uvjete rada za zahtjevne primjene - uključujući one izrađene od nehrđajućeg čelika. Ovi nosači su prikladni i za linearna oscilirajuća i za rotirajuća sita.

    Motorne klackalice

    ROSTA motorizirane klackalice kombiniraju dvije funkcije u jednom sustavu: funkcioniraju i kao montažna ploča i kao integrirani samostezni sustav. To uvijek osigurava optimalnu napetost remena, što omogućuje konstantan prijenos okretnog momenta. To pridonosi duljem životnom vijeku remena i remenice te rezultira uštedom energije.

    Prigušivanje vibracija

    Jedna od središnjih prednosti ROSTA gumenih opružnih elemenata je njihovo prigušivanje vibracija. Standardna ponuda uključuje učinkovite ležajeve, elastične na vibracije i otporne na rastezanje. Ovi vibracijski elastični ležajevi tvrtke ROSTA dizajnirani su da apsorbiraju srednje i niskofrekventne vibracije i podnose kombinirana vlačna, tlačna i posmična opterećenja.

     

    Novi ste u Haberkornu?
    Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
    Kontakt

    Vaš osobni kontakt
    Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

    Kontakt
    Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
    Brendovi