Menu

Newsletter


Bilješke o newsletteru


Koji sadržaj mogu očekivati? 

Tematski newsletter o industriji, hidraulici i građevinarstvu. Informiramo vas o temama koje su na neki način važne u području održavanja, zaštite na radu te visokogradnje i niskogradnje, u kombinaciji s proizvodima iz našeg asortimana koji odgovaraju temi. 

Koliko često se šalju newsletteri?

Newsletteri se šalju na tjednoj bazi. Osim toga, učestalost ovisi i o trenutno relevantnim temama i mogućim akcijama te pogodnostima. 

Korištenje Mailchimpa 

Naš newsletter se šalje putem Mailchimpa. Ovdje se pohranjuju e-mail adrese i drugi podaci za slanje newslettera i za analizu.

Dvostruka potvrda

Nakon što unesete svoje podatke u obrazac za registraciju i kliknete na "Pošalji", od nas ćete dobiti e-poštu za prijavu. Od vas će se tražiti da ponovno potvrdite registraciju klikom na poveznicu. Tek tada ste prijavljeni na newsletter. Ovo se koristi u skladu sa zakonskim propisima i za vašu sigurnost. Tada se možete u bilo kojem trenutku odjaviti s newslettera: u svakom newsletteru ćete pronaći link za odjavu. 

Politika privatnosti

Detaljne informacije o temama kao što su tranzitni postupci, statistika i pravo na odjavu mogu se pronaći u našim smjernicama za zaštitu podataka.

Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi