Menu

FRISTADS KANSAS

FRISTADS KANSAS

S više od 90 godina bogatog iskustva izrade zaštitne radne odjeće, FRISTADS KANSAS razumije potrebe radnih profesionalaca i nude Vam cjelovit asortiman visokokvalitetne radne odjeće funkcionalnog i suvremenog dizajna. Održavaju najviše moguće standarde u pogledu radnih uvjeta i prava radnika. 

FRISTADS KANSAS svoje proizvode stalno razvija kako bi ispunili Vaše potrebe i pomogli Vam u obavljanju posla. Treba li Vam odjeća da ima dodatno rastezanje ili Vam treba da Vas zaštiti od teških vremenskih uvjeta? FRISTADS KANSAS uvijek traži najbolji izbor tkanina. Ako je ne pronađu, sami razvijaju nova inovativna rješenja.

Haberkorn kao zastupnik brenda FRISTADS KANSAS, trudi se konstantno poboljšavati i povećavati svoju ponudu zaštitne radne odjeće.

Fristads Kansas zaštitna radna odjeća

FRISTADS KANSAS - Zaštitna radna odjeća stvorena za svaku situaciju

Prilikom dizajniranja radne odjeće FRISTADS KANSAS, fokusira se na Vas i Vaše tijelo kao i na okruženje u kojem ćete se naći.

Dizajnira funkcionalnu radnu odjeću kako biste mogli Vaš posao najbolje obavljati u bilo kojoj situaciji i na bilo kojem mjestu. Bez obzira na to trebate li održati toplu, suhu, hladnu ili zaštićenu od kemikalija, rastaljenog metala ili električne opasnosti, FRISTADS KANSAS uvijek na prvo mjesto stavlja Vašu sigurnost.

S FRISTADS KANSAS odjevnim predmetima možete biti sigurni da imate najbolju zaštitu u skladu s europskim normama. Kada dizajniraju radnu odjeću kako bi poboljšali Vašu izvedbu, ispituju sve do najsitnijih detalja. Rade samo s najboljim dobavljačima i koriste samo materijale za koje znaju da funkcioniraju u svim vremenskim uvjetima i situacijama.

U njihovom akreditiranom laboratoriju sa sjedištu u Boråsu, Švedska, testiraju i provjeravaju fizikalna svojstva sirovina i gotovih odjevnih predmeta. Abrazija, otpornost, čvrstoća na kidanje, vlačna čvrstoća, postojanost boje i promjena dimenzija samo su neki od mnogih ispitivanja koja se provode kako bi Vi bili sigurni da uvijek isporučuju vrhunsku kvalitetu.

Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi