Menu

IMER

IMER

Tvrtka IMER ima preko 50 godina iskustva u sektoru i kontinuirano istraživanje naprednih tehnoloških rješenja jamče kvalitetu strojeva marke IMER, širok asortiman proizvoda koji udovoljavaju svim zahtjevima modernih gradilišta.

Postrojenje za proizvodnju opreme IMER ima površinu preko 69 000 četvornih metara, od čega je gotovo 16 000 natkriveno - nalazi se u Rapolano Termama (Siena).

U ponudi imamo IMER - Syntesi profesionalne miješalice, dizalice i cirkulare za drvo.

IMER - Syntesi Profesionalna miješalica

IMER - Syntesi profesionalna miješalica

Prijenosni sistem s reduktorom (zaštićeni i u ulju potopljeni zupčanici) i visoko otpornim remenom čini rad miješalice nečujnim.

IP 55 električni prekidač s termalnom i elektro zaštitom pri opterećenju motora.

Konstrukcija bubnja i lopatica te ujednačena brzina okretanja bubnja daju homogenu i dobro promiješanu masu.

Lopatice za miješanje su pričvršćene vijcima, mogu se mijenjati i nabavljati kao rezervni dio.

Odličan prijenos snage i lako podizanje i spuštanje bubnja preko koluta s kočnicom omogućava rad bubnja u bilo kojem položaju bez iznenadnih trzanja i padanja pri okretanju.

Svi pokretni dijelovi u motoru su adekvatno zaštićeni kao i sam prijenos motornog remena osiguravajući sigurnost i dug radni vijek.

Modele Syntesi miješalica koje imamo u ponudi su: Syntesi 140, Syntesi 190, Syntesi 250, Syntesi 300 i Syntesi 350. Za detaljne karakteristike miješalica, kontaktirajte našeg stručnog savjetnika.

Dizalice ET 200 N, ET 300 N

IMER - Dizalice ET 200 N, ET 300 N

Jedinica za mijenjač izrađena je od čeličnih zubaca koji su uronjeni u ulje. Spiralni zglob ima funkciju da dizalica tiho radi, a ulje ga održava i daje mu duži vijek trajanja. Sve dizalice su napravljene tako da se ne pojavljuje efekt samosagorijevanja i ne postoji mogućnost da dođe do „propadanja“ i prebrzog spuštanja tereta.

Bubanj kablovske čelične užadi ima patent i konstruiran je tako da ne postoji mogućnost da dođe do pogrešnog namotavanja i  prednaprezanja užadi koje može biti opasno.

Poluga za pozicioniranje prilikom dizanja i spuštanja tereta eliminira rizik od nekontroliranog kretanja tereta, samim tim smanjuje opasnost za radnika i  oštećenje objekta.

Dizalice imaju graničnik koji sam zaustavlja uže kada se popne na maksimalnu točku podizanja.

Modele dizalica koje imamo u ponudi su: ET 200 N i ET 300 N. Za detaljne karakteristike pojedine dizalice, kontaktirajte našeg stručnog savjetnika.

IMER - Cirkular za drvo

IMER - Cirkular za drvo

Osmišljen kao siguran, jednostavan i praktičan alat za tesare na gradilištu, cirkular za drvo je stroj visokih performansi koji omogućava sigurno i brzo rezanje svih drvenih elemenata do 110 mm visine.

Dostupan sa snažnim jednofaznim (230/50Hz – 2,5kW) i trofaznim (400V/50Hz – 3kW) elektromotorom koji daje široku mogućnost primjene na velikim ali i malim gradilištima.

Dodatno postolje za samostalno rezanje dužih komada.

Mogućnost dodavanja dodatnih kotača zbog boljeg i jednostavnijeg upravljanja.

Dostupan je model cirkulara za drvo H110 VF, te za detaljnije karakteristike kontaktirajte našeg stručnog savjetnika.

IMER
Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt

Pošaljite opći zahtjev

Otkazati

Više opcija za kontakt

Opći zahtjev: IMER Naš prodajni tim
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi