Vatrootporna zaštita cijevi i električnih vodova

Pouzdana zaštita od vrućine

Kvaliteta i pouzdanost osobito su važni u industriji i strojarstvu. Industrijska i hidraulička crijeva i električni vodovi trebaju pouzdanu zaštitu od abrazije, vanjskih oštećenja i ekstremnih temperaturnih opterećenja, tako da vaš sustav dugoročno ispunjava zahtjeve. Uz Pyrojacket, Haberkorn nudi izvanredan proizvod koji savršeno udovoljava tim zahtjevima. Posebnu pozornost treba posvetiti zaštiti od oštećenja topline.


Vatrootporna zaštita za crijeva i električne vodove – istaknuto

Katalog proizvoda - Vatrootporna zaštita za crijeva i električne vodove

Katalog proizvoda - Vatrootporna zaštita za crijeva i električne vodove

U našem katalogu proizvoda na desetak stranica naći ćete najvažnije artikle koji su Vam potrebni u vezi protupožarne zaštite crijeva i električnih vodova. Sve je tu, od crijeva za zaštitu od požara do brtvenih traka i protupožarnih prostirki. Kliknite i pogledajte kako možete zaštititi sebe i svoja crijeva.

Pouzdana zaštita za vaša crijeva i vodove

Pouzdana zaštita za vaša crijeva i vodove

Vatrootporna izolacija štiti vaša crijeva i vodove od prskanja tekućih metala, iskri, toplinskog zračenja izvana i kratkog izlaganja plamenu. Osim toga, šljaka i smole otkotrljavaju se s površine tako da se ne mogu stvoriti nakupine koje crijevo čine krhkim.

Otporna i fleksibilna izolacija

Otporna i fleksibilna izolacija

Kako bi električni, hidraulički i pneumatski upravljački krugovi ostali funkcionalni, za crijeva, kabele itd. važna je prava izolacija. To također štiti crijeva i cijevi koji dulje transportiraju zapaljive ili opasne medije.

U najgorem slučaju, ako dođe do požara, Pyrojacket pravi razliku između kontroliranog gašenja i katastrofe.

Zaštitite sebe i svoje crijevo

Zaštitite sebe i svoje crijevo

Pažljiv pogled na proizvode za vatrootpornu zaštitu isplati se i kada je u pitanju zaštita od nesreće. Izolacija crijeva, ispušnih sustava i ventila štiti od jakih opeklina, kao i od iritacije dišnih puteva i kože.

Osim toga, zaštitom crijeva, cijevi i drugih komponenti, možete smanjiti gubitke toplinske energije i zagrijavanje okoline.

traženi proizvod


PJA-Aerostyle Pyrojacket

Zahvaljujući izvrsnoj elastičnosti, ovo crijevo za zaštitu od topline posebno je pogodno za povezivanje crijeva, cijevi i kabela u vrućim uvjetima. Pravi toplinski štit za stalne temperature od 260 °C i kratkotrajne vršne temperature do 1.650 °C!