Menu

Vibracijski uređaji iz Vibratec

Filtrirajte proizvode u Vibracijski uređaji iz Vibratec
Proizvođač: Vibratec Poništiti sve
Prikazuj 1-6 od 6 stavki.
u Vibracijski uređaji iz Vibratec
Za prikaz popisaZa pregled pločica
Pervibrator DINGO, Set | Vibracijski uređaji
pregledan
Kupljeno
Pervibrator DINGO, Set

Vibratec | Vibracijski uređaji

Prijenosni, fleksibilni unutarnji vibrator sa ojačanom cijevi za zbijanje betona. Električni motor za maksimalne performanse s dvostrukom izolacijom motora. Tri ručke oko tijela motora i još jedna ručka na stražnjoj strani za rad s kratkim prijenosima čak i tijekom vertikalnih ak...

Vibro letva TORNADO H, Set | Vibracijski uređaji
pregledan
Kupljeno
Vibro letva TORNADO H, Set

Vibratec | Vibracijski uređaji

Vibro letva s lako podesivom vibracijskom silom, do 200 kg, za optimalno sabijanje svih vrsta betona, jednostavna za uporabu.

Vibro igla sa integriraranim pretvaračem SPYDER | Vibracijski uređaji
pregledan
Kupljeno
Vibro igla sa integriraranim pretvaračem SPYDER

Vibratec | Vibracijski uređaji

Visokofrekventni unutarnji vibrator s prijenosnim elektroničkim pretvaračem frekvencije za izravno povezivanje na 230 V AC. U kućištu prekidača nalazi se zasebna, potpuno inkapsulirana jedinica pretvarača s ispravljačem, faznim prekidom, prekomjernom temperaturom i uzemljenjem.

Vibro igla Vibratec s termičkom zaštitom | Vibracijski uređaji
pregledan
Kupljeno
Vibro igla Vibratec s termičkom zaštitom

Vibratec | Vibracijski uređaji

S visokofrekventnom unutarnjom vibro iglom stvara se otporni beton s ujednačenom površinom.

Pretvarač frekvencije AFE Vibratec | Vibracijski uređaji
pregledan
Kupljeno
Pretvarač frekvencije AFE Vibratec

Vibratec | Vibracijski uređaji

Mehanički pretvarač s cjevastim čeličnim okvirom za uporabu s vibro iglama.

Pretvarač frekvencije AFE sa kotačima | Vibracijski uređaji
pregledan
Kupljeno
Pretvarač frekvencije AFE sa kotačima

Vibratec | Vibracijski uređaji

Mehanički pretvarač s čeličnim zaštitnim okvirom od čelika i magnetskom indukcijom. Magnetski toplinski prekidač standardno sprječava kratki spoj i prekomjerno zagrijavanje.

Prikazuj 1-6 od 6 stavki.

Često postavljana pitanja

Vibracijski uređaji za zbijanje svježeg betona

Svježi beton mora biti uvijek zbijen kako bi se postigla potrebna čvrstoća. Kod unutarnjih vibratora, udaljenosti uranjanja moraju biti odabrane tako da se efektivni promjeri na pojedinim točkama uranjanja preklapaju. U Haberkornu ćete pronaći široku ponudu vibrirajućih uređaja.

Ukratko
  Betoniranje vibracijskim uređajem
  Haberkorn vam nudi širok izbor vibrirajućih uređaja.

  Ispravno rukovanje unutarnjim vibratorima

  Udaljenosti uranjanja za unutarnje vibratore moraju biti odabrani na takav način da se efektivni promjeri na pojedinačnim točkama uranjanja savršeno preklapaju. Neravnotežu u vibrirajućoj boci pokreće električni motor i to stvara vibracije. Ove se vibracije prenose na svježi beton, uzrokujući čvršće zbijanje agregata i dopuštajući zraku i višku vode da izađu iz betona. To omogućuje da očvrsli beton postigne potrebnu čvrstoću. Površine oplate i armaturne šipke potpuno su prekrivene ili zatvorene.


  Unutarnji vibrator s integriranim pretvaračem Spyder Vibratec

  Unutarnji vibrator Spyder

  Unutarnji vibrator s integriranim pretvaračem Spyder Vibratec je prijenosni elektronički pretvarač frekvencije koji se može spojiti izravno na 230 V AC; za izravnu vezu od 230 volti nije potreban vanjski pretvarač frekvencije. Ovi unutarnji vibratori dostupni su u tri različita promjera boce: 38, 50 i 60 mm. Visok učinak zbijanja i čvrsta konstrukcija u skladu su sa zakonskim propisima. Elektronička ploča je odvojena od kućišta i ostalih komponenti pretvarača i stoga je međusobno zamjenjiva. Elektronika je zaštićena od udaraca, vlage i vibracija posebnom smolom. Ulaz pretvarača zaštićen je od fluktuacija napona, kao i izlaz pretvarača, ograničavanjem vrijednosti potrošnje ovisno o fazi. Unutarnji vibratori imaju ergonomski dizajn kako bi bili što udobniji. Kabel od 15 m omogućuje korisniku veliki radijus djelovanja. Uređaj ima klasu zaštite IP67 i izlaz od 230 V/200 Hz.

  Betoniranje vibro iglom
  Unutarnji vibratori osiguravaju optimalnu čvrstoću betona.

  Unutarnji vibrator za pretvarač frekvencije Vibratec

  Unutarnji vibrator M-AFP

  Visokofrekventni unutarnji vibrator proizvodi otporan beton s ravnom površinom. Ovi unutarnji vibratori rade s 42 volta i 200 Hz i rade s ugrađenim motorom pri maksimalnoj frekvenciji od 12.000 okretaja u minuti. Za vibrirajuće igle potreban je vanjski pretvarač frekvencije. Za to se može koristiti ili mehanički pretvarač ili elektronički pretvarač frekvencije. Vibratec unutarnji vibratori imaju toplinsku zaštitu od pregrijavanja te robusno i izolirano kućište prekidača koje sprječava prodor vlage. Prekidač je zaštićen gumenom brtvom otpornom na habanje.

  Razmaci uranjanja unutarnjih vibratora
  Udaljenosti uranjanja unutarnjih vibratora moraju biti odabrani na takav način da se efektivni promjeri na točkama uranjanja savršeno preklapaju.

  Frekvencijski pretvarači i pretvarači frekvencije

  Električni pretvarač

  Za spajanje unutarnjih vibratora s 42 volta/200 Hz potreban je elektronički ili mehanički pretvarač frekvencije. Ovi pretvarači rade na 230 volti. Elektronički pretvarači su vrlo kompaktni i teže samo 11 kg. Na njih se mogu spojiti dva unutarnja vibratora promjera 58 mm.

  Mehanički pretvarač

  Mehanički pretvarači serijski su opremljeni magnetskom toplinskom zaštitom od kratkog spoja i prekomjernog zagrijavanja. Na ove pretvarače mogu se spojiti vibrirajuće igle sa širokim rasponom veličina boca. Ovisno o tome koji i koliko unutarnjih vibratora treba spojiti u isto vrijeme, postoje verzije od 230 volti i 400 volti. Priključni utikači i priključci za napajanje u skladu su s propisima EU

  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi