Menu

Grijalice, Klima uređaji iz Atika

Kategorije u Grijalice, Klima uređaji iz Atika
Građevinske potrepštine 6 Odvlaživači zraka 2 višemanje
Filtrirajte proizvode u Grijalice, Klima uređaji iz Atika
Proizvođač: Atika Poništiti sve
Prikazuj 1-2 od 2 stavke.
u Grijalice, Klima uređaji iz Atika
Za prikaz popisaZa pregled pločica
Isušivač zraka Atika ALE 500 N | Odvlaživači zraka
pregledan
Kupljeno
Isušivač zraka Atika ALE 500 N

Atika | Odvlaživači zraka

Mobilni građevinski isušivač s ugrađenim higrostatom i valjkastim kompresorom za sušenje vlažnih zidova, za smanjenje vlažnosti zraka u zatvorenim prostorijama poput novih zgrada, podruma, kemijskih čistionica, radionica itd.

Isušivač zraka Atika ALE 800 N | Odvlaživači zraka
pregledan
Kupljeno
Isušivač zraka Atika ALE 800 N

Atika | Odvlaživači zraka

Mobilni isušivač zraka za zgrade s ugrađenim higrostatom i valjkastim kompresorom za sušenje vlažnih zidova, za  smanjenje vlažnosti zraka u zatvorenim prostorijama, poput novih zgrada, podruma, kemijskih čistionica, radionica itd.

Prikazuj 1-2 od 2 stavke.

Često postavljana pitanja

S više udobnosti kroz hladno i vruće vrijeme gradilišta

Bilo da je duboka zima ili sredina ljeta: gradilišta u zemlji gotovo su uvijek u punom jeku. Svladavanje ekstremnih temperatura može biti dodatni izazov. To se može riješiti učinkovitim grijačima ili klima uređajima.

Ukratko
  Električna grijalica u robau
  Grijalice i klima uređaji čine rad na gradilištu mnogo ugodnijim za zaposlenike, bilo toplo ili hladno.

  Električne, uljne ili plinske grijalice

  Haberkorn nudi razne grijalice kako bi zaposlenici na gradilištu mogli ugodno preživjeti zimu. Naš asortiman uključuje grijalice koje mogu raditi na struju, ulje ili plin, ovisno o individualnim zahtjevima.

  • grijalice na struju

   Elektro-Heizgerät Arcotherm rot

   Električne grijalice su najpopularnije za gradilišta i radionice. Asortiman Haberkorn uključuje kompaktne, sigurne i tihe grijalice za robusnu upotrebu na gradilištu. Ovisno o snazi, dostupni su s priključcima između 230 volti i 400 volti i izlazima od 3 kW do 15 kW. Naše električne grijalice pružaju trenutnu toplinu u malim i srednjim industrijskim zgradama, skladištima i javnim prostorima. Neki od uređaja mogu se koristiti i kao ventilator ljeti.

   U građevinskim kontejnerima i uredima koriste se stojeći uređaji kao što su konvektori, brzi grijači ili rebrasti radijatori, koji rade na 230 volti - a u nekim slučajevima nude i stupanj hladnog zraka za ljetni rad.

  • grijalice na ulje ili plin

   mobiles Öl-Heizgerät mit Gebläse, Stahltank und Kamin von Arcotherm rot

   Uljne i plinske grijalice daju toplinu tamo gdje nema izvora energije. Osobito kod plinskih grijalica valja napomenuti da se smiju koristiti samo u dobro prozračenim prostorijama. Direktne plinske grijalice na propan ili butan nisu prikladne samo za grijanje radionica, staklenika i ventiliranih prostorija. Također se mogu koristiti za sušenje gradilišta. Standardno se isporučuju s priključkom za jednu bocu, zaštitom od puknuća crijeva i podesivim regulatorom tlaka plina. Razlikuju se uređaji s ručnim paljenjem i uređaji s potpuno automatskim paljenjem.

   Kod profesionalnih ventilatorskih uljnih grijalica razlikujemo uređaje s dimnjakom i one bez dimnjaka. Ovdje također treba napomenuti: uljne grijalice bez priključka na dimnjak smiju se koristiti samo u dobro prozračenim prostorijama kao što su novogradnje, prenamjene ili hale - ovi uređaji nisu prikladni za zatvorene prostorije.


  Klima uređaji daju toplini hladnom rame

  Velika vrućina zaposlenicima stvara dvostruke i trostruke nevolje. Ovdje mogu pomoći visokokvalitetne klimatizacijske jedinice: one umiruju visoke temperature - i osiguravaju da je rad u građevinskim i uredskim kontejnerima podnošljiv.


  Digresija: sobna klima

  Sastanak zaposlenika u uredu
  Unutarnja klima u uredima, građevinskim kontejnerima i radionicama izravno utječe na dobrobit i produktivnost zaposlenika.

  Klima u zatvorenom prostoru važan je čimbenik dobrog osjećaja na radnom mjestu - i može imati pozitivan učinak na dobrobit, zdravlje i produktivnost zaposlenika. S druge strane, ako je prevruće ili prehladno, dobrobit i učinak mogu se brzo smanjiti. Postoje jasno definirane smjernice za temperaturu zraka u radnim prostorijama tijekom hladnih i toplih godišnjih doba koje se ne smiju prekoračiti niti spustiti.

  Temperatura zraka u radnoj prostoriji tijekom zimskih mjeseci:

  Temperatura prostora:

  maksimalna brzina zraka:

  Tjelesni stres:

  19° do 25° C

  0,10 m/s

  niski tjelesni stres

  18° do 24° C

  0,20 m/s

  normalni tjelesni stres

  min. 12 °C

  0,35 m/s

  visoki tjelesni stres

  Postoje i zakonske obveze za poslodavce u pogledu unutarnje klime tijekom tople sezone. Na primjer, kada radite s niskim fizičkim stresom od 25 °C u radnim prostorijama, moraju se poduzeti mjere za sprječavanje topline na radnom mjestu; uz normalan tjelesni napor od 24 °C. Ove mjere – na primjer u obliku zasjenjivanja roletama ili provjetravanjem ujutro i navečer – treba provoditi kako bi se smanjila temperatura ako je moguće. Međutim, nije obavezno osigurati klima uređaj ili ventilatore. Ako usklađenost s najvišom dopuštenom temperaturom zraka nije moguća zbog vrste uporabe radnih prostorija (npr. u blizini strojeva), odgovarajuće temperature moraju vladati barem u području stacionarnih radnih mjesta. Ako ni to nije moguće, potrebno je poduzeti druge tehničke ili organizacijske mjere za snižavanje temperature.


  Građevinske sušilice kao pravi “ubrzivači rada”

  Građevinski sušilice i odvlaživači zraka dio su inventara svakog profesionalnog majstora. Uostalom, često moraju staviti svoje osobine pomagača na kušnju. I to ne samo kada je to prijeko potrebno u slučaju oštećenja uzrokovanih prodorom vode. Ali također i kada je uređaj za tehničko sušenje potreban zbog vremena zbog prodora vlage tijekom radova obnove. Ovdje su se odvlaživači odavno pokazali kao pravi "ubrzivači rada", jer mogu značajno smanjiti vrijeme čekanja prije posla koji treba obaviti.

  Visokokvalitetni odvlaživači mogu ponuditi sljedeće prednosti:

  • Sprječava se razvoj plijesni i hrđe

  • Vrijeme sušenja je skraćeno

  • Preuređenje prostorija je olakšano

  • Vlažnost u zatvorenim prostorijama kao što su nove zgrade, podrumi, čistionice ili radionice je smanjena

  Zahvaljujući robusnim ručkama i transportnim kotačima, građevinske sušilice iz Haberkorn asortimana omogućuju vam brzu promjenu mjesta.

  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt

  Pošaljite opći zahtjev

  Otkazati
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi