Menu
Pomična mjerka Mitutoyo

Proizvodi od Mitutoyo

Precizni mjerni uređaji za gotovo svaku primjenu od vodećeg svjetskog proizvođača

K uputama Saznajte više
Kategorije u Proizvodi od Mitutoyo
Pomična mjerka 2 Libele i niveliri 1 višemanje
Filtrirajte proizvode u Proizvodi od Mitutoyo
Prikazuj 1-3 od 3 stavke.
u Proizvodi od Mitutoyo
Za prikaz popisaZa pregled pločica
Messschieber, metrisch/Zoll, mit Feststellschraube | Pomična mjerka
pregledan
Kupljeno
Messschieber, metrisch/Zoll, mit Feststellschraube

Mitutoyo | Pomična mjerka

Schiebelehre zur Längen-, Außen-, Innen-, Tiefen- und Stufenmessung.

Pomična mjerka ABSOLUTE DIGIMATIC, IP67 | Pomična mjerka
pregledan
Kupljeno
Pomična mjerka ABSOLUTE DIGIMATIC, IP67

Mitutoyo | Pomična mjerka

Pomična mjerka s ravnim ili okruglim dubinomjerom. Izuzetno visok otpor za upotrebu u posebno teškim radnim okruženjima.

Digitalna libela Mitutoyo sa izlaznim podacima | Libele i niveliri
pregledan
Kupljeno
Digitalna libela Mitutoyo sa izlaznim podacima

Mitutoyo | Libele i niveliri

Za mjerenje ravnosti, kvadratnosti i kutnosti.

Prikazuj 1-3 od 3 stavke.

Mitutoyo – vodeći proizvođač u mjerenju

Otkako je osnovan 1934. godine, ime Mitutoyo je širom svijeta sinonim za najveću preciznost mikrometara, čeljusti i mnogih drugih mjeriteljskih proizvoda. Osim tehnologije mjerenja duljine, tradicionalno japansko poduzeće nudi i softverska rješenja za statičku kontrolu procesa i prikupljanje podataka u stvarnom vremenu. Bez obzira trebate li mjerila, mikrometre, uređaje za mjerenje površine ili visine tvrtke Mitutoyo - u Haberkorn online trgovini ćete sigurno pronaći ono što tražite.

Ukratko
  Mitutoyo- pomična mjerka
  Mitutoyo nudi pravo rješenje za svaki problem mjerenja i osigurava jednostavno, brzo mjerenje bez grešaka.

  Japanska kvaliteta preciznosti uz lokalnu podršku

  Kao japanska tvrtka, Mitutoyo proizvodi oko 90% svih komponenti lokalno u Japanu, u rasponu od ljevaonice do proizvodnje digitalnih zaslona/zaslona. Fokus je na kvaliteti. Najpreciznije praćenje proizvodnje i izrade kao i stalne provjere kvalitete osiguravaju uobičajenu Mitutoyo kvalitetu.

  Mitutoyo-showroom

  Mitutoyo je aktivan u više od 100 zemalja diljem svijeta, s dva razvojna mjesta i deset proizvodnih mjesta samo u Japanu. Zbog činjenice da je Mitutoyo zastupljen na međunarodnoj razini, nudi se dobra mreža podrške diljem svijeta - bilo tehnički savjeti ili logistička podrška.

  Kako bi austrijskim kupcima mogao ponuditi još bolju podršku, Mitutoyo je 2013. godine osnovao svoju podružnicu u Traunu kod Linza. Bilo da se radi o prezentacijama u modernom izložbenom salonu ili uslugama servisa i kalibracije, Mitutoyo je blizak kupcu putem prodajne tvrtke u Austriji. Središnja lokacija omogućuje austrijskim Mitutoyo stručnjacima da se bave tehnički složenim zadacima mjerenja zajedno s vašim Haberkorn savjetnikom za kupce izravno na licu mjesta.

  Haberkorn i Mitutoyo povezani su dugogodišnjim, bliskim partnerstvom - ako imate bilo kakvih pitanja o Mitutoyu, obratite se svom Haberkorn savjetniku za kupce, rado će vam pomoći.


  Najprecizniji mikrometar na tržištu

  Mikrometarski vijak ABSOLUTE DIGIMATIC

  Kao jedini svjetski proizvođač najpreciznijeg vanjskog mikrometra s točnošću od ±0,5 µm i razlučivosti od 0,1 µm, Mitutoyo igra pionirsku ulogu. Tjelesna toplina koja se predaje instrumentu smanjuje se odvojivom toplinski izolirajućom ručkom, što omogućuje korištenje mikrometra ne samo u stativu. Mikrometar je stoga idealan za osobe koje trebaju precizna mjerenja s ručnim mjernim uređajem. Izuzetno stabilno kućište i mehanizam visokih performansi osiguravaju konstantnu mjernu silu.


  Digimatic prijenos podataka ​

  Većina Mitutoyo ručnih mjernih uređaja i stacionarnih mjernih uređaja opremljeni su Digimatic izlazom podataka. Digimaticov format izlaznih podataka i povezano sučelje čine standardiziranu platformu za sve precizne mjerne uređaje.

  Digimatic prijenos podataka

  S ovom tehnologijom Mitutoyo je bio vodeći proizvođač u području prijenosa mjernih podataka više od 20 godina. Sve više i više konkurentskih proizvođača mjerne opreme sada koristi ovu isprobanu i ispitanu tehnologiju koja se koristi diljem svijeta.

  Novostvoreni resursi za istraživanje i razvoj koriste se u Mitutoyu za daljnje proširenje tehnologija bežičnog i Bluetooth prijenosa podataka i za stalno poboljšanje performansi u područjima udaljenosti i stabilnosti.

  Bežični prijenos podataka: U-WAVE

  Mogućnosti prijenosa podataka s Mitutoyo su brojne. U-WAVE i U-WAVE-fit sustav prijenosa podataka osiguravaju bežični prijenos podataka. Bilo s radiom ili Bluetoothom, sustav prijenosa podataka omogućuje između 200.000 i 400.000 prijenosa podataka s jednom baterijom, i to do udaljenosti od 20 metara. Na zahtjev, uređaj je također dostupan u IP67 i sa LED ili zujalom za potvrdu prijenosa podataka.


  CNC koordinatni mjerni uređaji

  Mitutoyo-CNC- koordinacijski mjerni uređaj

  Serija LEGEX je vrlo precizan CNC 3D koordinatni mjerni stroj tvrtke Mitutoyo s najmanjom greškom mjerenja duljine na tržištu. Revolucionarna točnost od 0,28 mikrona prava je senzacija.

  Čvrsta konstrukcija mosta osigurava geometrijsku i kinematičku točnost. Promjene opterećenja uzrokovane pomicanjem obratka duž y-osi ostaju nepromijenjene, a pogreške nagiba i skretanja potpuno su isključene.

  Kombinacija preciznih zračnih ležajeva i vodilica obloženih keramikom na svim osovinama osigurava značajno poboljšana klizna svojstva. To zauzvrat dovodi do značajno smanjenih vibracija i gotovo savršene točnosti.

  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi