Menu

Novosti detaljno

Električni razvodnici H-Plus

Za osiguranje neprekidnog rada električnih strojeva i uređaja na gradilištu pod zahtjevnim uvjetima, potrebni su električni razvodnici koji su fleksibilni u uporabi i da omogućavaju  uzastopnu uporabu na različitim mjestima na gradilištu. Osim toga, omogućuju lakoću rada, premještanja i skladištenja te su sposobna podnijeti naprezanja kojima mogu biti izložena osiguravajući održavanje sigurnosti u očekivanim uvjetima. 

U ponudi imamo H-Plus električne razvodnike koji dolaze u dvije verzije: s kablom i s utikačem za uređaje. H-Plus je Haberkornova vlastita marka koja je uvijek najbolji izbor ako želite optimalan spoj cijene, performansi, dostupnosti i kvalitete. H-Plus proizvode odlikuju idealna prilagodba i visoka funkcionalnost.

Oba električna razvodnika imaju žuto kućište koje omogućava bolju vidljivost na gradilištu, imaju ugrađenu Fi-zaštitnu sklopku ispod poklopca. Optimalna sigurnost zbog zatvorenog kućišta s visokim dnom sprječava ulazak vode u unutrašnjost zbog visokog dna. Također je pogodan za ugradnju transformatora te su utičnice zaštićene uvučenim rubom.

Za više informacija o uređajima, kontaktirajte nas.

Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi