Menu

Novosti detaljno

Haberkorn - Izabrani partner Continentala

Kompetencija, održivost, pouzdanost, povjerenje, transparentnost i strast. Za Haberkorn i Continental, ovi pojmovi nisu samo labave krilatice - one po svojim vrijednostima ujedinjuju obiteljsku tvrtku Vorarlberg i drugog najvećeg svjetskog dobavljača automobila. Nakon godina intenzivne suradnje, Haberkorn je početkom godine odabran za Continentalovog „Partner of Choice“ („Izabranog partnera“) u područjima crijeva, pogonskih sustava i vibracijske tehnologije. Ovim se Continental također oslanja na široku stručnost Haberkorn Grupe izvana.

"Ponosni smo što smo jedina austrijska tvrtka koja se pored naših međunarodnih lokacija uvrstila u rang 'Izabranog partnera'", naglašava Georg Kirschner, voditelj nabave i menadžer dometa u Haberkornu. „Izvrsna potvrda što je vrhunski međunarodni proizvođač poput Continentala istaknuo kao izabranog partnera.“ Haberkorn grupa nagrađena je za zemlje DACH i CEE.

Kupci Haberkorn Grupe službeno su u najboljim rukama - izvrsni savjeti i bogat asortiman govore jasnim jezikom. Kao „Izabrani partner“, Haberkorn ima osebujan asortiman Continental crijeva - od crijeva otpornih na habanje, crijeva za kemikalije i naftu do crijeva za hranu i plin, a sve one mogu izdržati najteže uvjete okoline. Continental je globalna vodeća sila na polju pogonske tehnologije i ne ostavlja ništa za poželjeti kada je u pitanju relevantna paleta proizvoda. U Haberkornu postoji sve iz jednog izvora - a Vaši zahtjevi za razno specifično remenje mogu se ispuniti u našoj radionici u Wolfurtu. Haberkorn podružnica Schloemer, sa sjedištem na području Ruhra, jedna je od najvažnijih Continentalovih oslonaca za transportne trake u Njemačkoj. "Našim Conti transportnim trakama osiguravamo da je rad elektrana, tvrtki za reciklažu i odlagališta uvijek siguran", naglašava Gerd Cöster, generalni direktor Schloemera. S desetljećima iskustva, Continental također može osigurati razne ovjese i načine prigušivanje vibracija. Korisnici Haberkorna također imaju koristi od toga.

Više informacija o cjelokupnoj našoj ponudi Continental ContiTech crijeva na webshopu možete pronaći ovdje.

Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi