Menu
Tegera zaštitne rukavice koje se koriste na gradilištu

Proizvodi od Tegera

TEGERA® predstavlja inovativnu i sigurnu zaštitu Vaših ruku!

K uputama Saznajte više
Filtrirajte proizvode u Proizvodi od Tegera
Prikazuj 1-6 od 6 stavki.
u Proizvodi od Tegera
Za prikaz popisaZa pregled pločica
Montažne rukavice TEGERA® 8804 INFINITY™ | Montažne rukavice
pregledan
Kupljeno
Montažne rukavice TEGERA® 8804 INFINITY™

Tegera | Montažne rukavice

Vodootporne, potpuno presvučene sintetičke rukavice (nitril, nitrilna pjena/vodootporni PU) otporna na ulja i masti. Rukavica nudi vrlo dobru zaštitu, podatna je i robusna. Dobro prianjanje i posebno udobne, idealne za radove na montaži. Kategorija zaštite II

Montažne rukavice TEGERA® PRO 9105 | Montažne rukavice
pregledan
Kupljeno
Montažne rukavice TEGERA® PRO 9105

Tegera | Montažne rukavice

Vrlo kvalitetna rukavica od sintetičke kože s ojačanim prstima, odgovara "poput lijevane", posebno za preciznu mehaniku. Kategorija zaštite II

Rukavice za zavarivanje TEGERA® 126a | Rukavice za zavarivanje
pregledan
Kupljeno
Rukavice za zavarivanje TEGERA® 126a

Tegera | Rukavice za zavarivanje

Rukavice otporne na toplinu, izrađena od kozje kože za zavarivanje i toplinsku zaštitu, dobra osjetljivost vrhova prstiju, elastična traka oko zgloba za poboljšano stajanje. Kategorija zaštite II

Rukavice za zavarivanje TEGERA® 19 | Rukavice za zavarivanje
pregledan
Kupljeno
Rukavice za zavarivanje TEGERA® 19

Tegera | Rukavice za zavarivanje

Izdržljiva, podstavljena rukavica od goveđe kože za zavarivanje i toplinsku zaštitu. Rukavica ima ojačane šavove, otporna je na vatru i otporna je na iskre i brušenje. Idealno za grube radove poput rad u radionicama, rad s vrućim predmetima itd. Kategorija zaštite II

Rukavice za zaštitu od hladnoće TEGERA® 117 Winter | Zimske zaštitne rukavice
pregledan
Kupljeno
Rukavice za zaštitu od hladnoće TEGERA® 117 Winter

Tegera | Zimske zaštitne rukavice

Vrlo podatne rukavice s dobrom osjetljivošću vrhova prstiju, potpuno podstavljene, čvrste za nošenje, ojačane vrhovima prstiju i kažiprstu, elastičnom trakom, čičak trakom. Kategorija zaštite II

Na sniženju
Zaštitne rukavice protiv kemikalija TEGERA® 8180 | Kemijske zaštitne rukavice
pregledan
Kupljeno
Zaštitne rukavice protiv kemikalija TEGERA® 8180

Tegera | Kemijske zaštitne rukavice

Niski alergeni, izuzetno glatka rukavica za kemijsku zaštitu za opće radove. Kategorija zaštite III.

Prikazuj 1-6 od 6 stavki.

Tegera proizvodi

TEGERA® - Inovativna izrada za sigurnosne rukavice orijentirane prema budućnosti

Povijest TEGERA je bogata i fascinantna, kao i naslijeđe Ejendalsa. Kao pionir u industriji zaštitnih rukavica, TEGERA® je revolucionarizirala tehnologiju i dizajn kako bi zadovoljila potrebu za sigurnom i učinkovitom zaštitom rukavica. Duboko razumijevanje materijala i ergonomije pretvara funkcionalnu tehnologiju rukavica u znanost. TEGERA razvija inovativne sigurnosne rukavice koje nisu samo udobne za nošenje, već nude i prvoklasnu zaštitu. Udobnost, sigurnost i suvremeni dizajn karakteriziraju naše dugogodišnje iskustvo i strast. Uz stalni dijalog i predanost radnim zajednicama, oni oblikuju budućnost sigurne ruke i osiguravaju da prava zaštitna rukavica stigne do prave osobe. TEGERA omogućuje ljudima diljem svijeta da koriste svoje ruke sigurno i bez ograničenja na poslu.

Ukratko
    Tegera zaštitne rukavice koje se koriste tijekom rada na čeličnoj sajli
    Haberkorn Vam nudi širok izbor Tegera Hab zaštitnih rukavica

    Snažne rukavice marke TEGERA®

    Zaštitne rukavice marke TEGERA® kvalitetni su proizvodi. Poseban fokus na ergonomiju, udobnost i pristajanje omogućuje nositelju više snage i izdržljivosti na poslu.

    TEGERA®- zaštitne rukavice pokrivaju širok raspon za svaku vrstu posla. Osim što su ugodne za nošenje, TEGERA®-zaštitne rukavice pružaju pouzdanu zaštitu od posjekotina (J46986) i mehaničkih oštećenja, kao i od kemikalija (847050) te ekstremne hladnoće i ekstremne vrućine.

    Zaštitne rukavice se kontinuirano optimiziraju u suradnji s istraživačkim tvrtkama. Proizvođač Ejendals fokusiran je na detalje te uz zaštitnu funkciju, visoku kvalitetu materijala i udobnost nošenja, svojim atraktivnim dizajnom zaštitnih rukavica uspijeva stvoriti privlačne poglede.

    Posebna tehnologija zaštite od posjekotina CRF®, na primjer, razvijena je za razvoj izvanredne taktilne osjetljivosti. Fleksibilne, prozračne i udobne – zaštitne rukavice s CRF®-Tehnologijom apsolutni su favoriti među kupcima.

    Zaštitne rukavice s CRF<sup>®</sup>-Tehnologijom
    Tanke, udobne, ali ipak sigurne: TEGERA® 450 rukavice za zaštitu od posjekotina mogu se nositi cijeli dan.

    TEGERA® je tržišni lider u Europi za visokokvalitetne rukavice za zaštitu od hladnoće. Proizvodi dizajnirani za hladnu skandinavsku zimu mogu izdržati i najteže uvjete - čak i u Alpama.


    Sigurnosni koncept proizvođača Ejendals

    Sicherheitskonzept von Ejendals

    Više od polovice svih nesreća na radu uzrokuje ozljede ruku i stopala. Ako su oni dobro zaštićeni, ne samo da se smanjuju nezgode, već se povećava i produktivnost.

    Ejendals ima za cilj smanjiti buduće nesreće. Ejendalsov koncept zaštite temelji se na holističkom pristupu.

    Ne prodaju se samo zaštitne rukavice i zaštitne cipele, već "svestrani paket" s ciljem smanjenja stope nesreća i bolovanja, a time i dugoročnog smanjenja troškova.

    Sam Ejendals obučava kupce, partnere i prodavače u "Ejendals akademiji" o važnim temama koje se odnose na stopala i ruke kao što su:

    • Ergonomija i anatomija

    • Materijali

    • EN standardi

    • Kemijska zaštita

    • Odabir prave zaštite za ruke i noge

    • Ejendals sigurnosni koncept

    Ejendals također može izvršiti sigurnosnu inspekciju na lokacijama kupaca. Ako želite takav pregled, obratite se svom Haberkorn savjetniku za kupce - rado ćemo koordinirati ovu uslugu za vas.

    Nakon sigurnosne inspekcije, uzorci proizvoda mogu se testirati kako bismo bili sigurni da ćete pronaći pravi. Dugoročna suradnja i redovite povratne informacije zaokružuju sigurnosni koncept Ejendalsa.

    Ne samo da Haberkorn i Ejendals koordiniraju sigurnosne inspekcije, već su 2019. Ejendals Safety Truck i Roadshow također gostovali u Haberkornu. Najnovija tehnologija na radnim rukavicama i zaštitnim cipelama mogla se testirati i iskusiti uživo - osjetiti, opipati i upoznati najnovije tehnologije zaštite od posjekotina. Osobni savjeti o sigurnosnim cipelama i radnim rukavicama zaokružuju odličan koncept.

    Na temelju bliske suradnje, Haberkorn i Ejendals već dugi niz godina imaju odlično partnerstvo.


    Inovacije u području montažnih rukavica

    Naravno, postoje i neke inovacije u radnim rukavicama koje pomažu u sprječavanju ozljeda ruku poput posjekotina. Dva primjera iz naše ponude:

     Zaštitne rukavice Tegera iz serije Infinity u Haberkornu
    Zaštitne rukavice Tegera iz serije Infinity

    Zahvaljujući jedinstvenom proizvodnom procesu, rukavice Tegera Infinity toliko su udobne za nošenje da ih nositelj gotovo i ne primijeti.


    Različite radne rukavice za zaštitu od različitih opasnosti

    Ovisno o tome od kojih opasnosti štite radne rukavice, koje zahtjeve ispunjavaju te kako i gdje se koriste, postoje različite izvedbe radnih rukavica. Detaljnije informacije o ovdje navedenim standardima možete pronaći u odjeljku „Radne rukavice – zakonski propisi, metode ispitivanja i označavanje”.

    Person trägt Arbeitshandschuhe beim Flexen

    Zaštita od mehaničkih opasnosti: Ove rukavice štite od opasnosti kao što su abrazije kože, posjekotine, ubodi ili modrice stoga moraju biti vrlo robusne i dobro podstavljene.

    Zahtjevi za ove radne rukavice za zaštitu od mehaničkih opasnosti definirani su u europskoj normi EN 388.

    Preporuka Haberkorna: Rukavice za zaštitu od mehaničkih opasnosti

    Mann mit Chemikalienhandschuhen bei der Arbeit mit Chemikalien

    Zaštita od kemijskih opasnosti: Ove rukavice štite korisnika od opasnosti kao što su iritacije kože, ozljede kože ili alergije uzrokovane kontaktom s kemikalijama i stoga moraju biti posebno robusne i čvrste.

    Zahtjevi za radne rukavice za zaštitu od kemijskih opasnosti definirani su u EN 374.

    Mann mit Arbeitshandschuhen putzt eine stark verschmutzte Oberfläche

    Zaštita od mikrobioloških opasnosti: Ove rukavice štite nositelja od prodiranja virusa, bakterija, plijesni, parazita i priona kroz oštećena područja kože. Zahtjevi za radne rukavice za zaštitu od mikrobioloških opasnosti definirani su u EN 374.

    Preporuka Haberkorna: Rukavice za zaštitu od mikrobioloških opasnosti

    Schmied bei der Arbeit mit Feuer und glühendem Metall

    Zaštita od opasnosti od topline i vatre: Ove rukavice štite od opasnosti od vatre, kontaktne topline, konvektivne topline, zračenja i rastaljenog metala.

    Zahtjevi za radne rukavice za zaštitu od opasnosti uzrokovanih toplinom i vatrom definirani su u EN 407.

    Preporuka Haberkorna: Rukavice za zaštitu od toplinskih opasnosti uzrokovanih toplinom i vatrom

    Mann im Freien mit Zange, dicker Jacke und Kälteschutzhandschuhen

    Zaštita od toplinskih opasnosti uzrokovanih hladnoćom: Ove rukavice štite od konvektivne hladnoće ili kontaktne hladnoće do -50 °C. Zahtjevi za radne rukavice za zaštitu od hladnoće definirani su u EN 511.

    Preporuka Haberkorna: Rukavice za zaštitu od toplinskih opasnosti uzrokovanih hladnoćom

    Mann mit Elektrikerhandschuhen bei der Arbeit

    Zaštita od električnih opasnosti: Ove rukavice štite nositelja od učinaka struje koja utječe na ljudski živčani i mišićni sustav. Zahtjevi za radne rukavice za zaštitu od električnih opasnosti definirani su u EN 60903 (EN 16350:2014).

    Preporuka Haberkorna: Rukavice za zaštitu od električnih opasnosti

    Zaštita od kombiniranih opasnosti: Često se događa da se ne pojavi samo jedna od navedenih opasnosti, već njihova kombinacija. Kako bismo u takvim situacijama pronašli najprikladniju varijantu rukavica, rado ćemo vas savjetovati.

    Novi ste u Haberkornu?
    Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
    Kontakt

    Vaš osobni kontakt
    Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

    Kontakt
    Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
    Brendovi