Menu
Usluge

Edukacije i seminari zaštite na radu - jer znanje je važno!

Osposobljavanje za zaštitu na radu

Sretni smo što možemo podijeliti svoje opsežno industrijsko znanje o zaštiti na radu s našim kupcima na brojnim tečajevima obuke. Također imamo ekskluzivno partnerstvo s Certificom - stručnjakom za digitalne tečajeve o temama zaštite na radu i za praktičnu obuku na licu mjesta.

Vaša prednost na prvi pogled
 • Budite uvijek u toku!

 • Educirajte sebe i svoje zaposlenike.

 • Mogući su individualni tečajevi prilagođeni kupcu.

Tako to ide dalje
 1. Kontakt i registracija
  Prijavite se za odgovarajući tečaj putem našeg pregleda treninga ili kontaktirajte naše stručnjake za željenu obuku.

 2. Ponuda
  Na temelju Vaših osobnih podataka izradit ćemo Vam odgovarajuću ponudu za obuku.

 3. Sudjelovanje i provedba
  Sudjelujte na odabranom događaju ili će se individualni trening održati u dogovoreno vrijeme.

Osposobljavanje za "kvalificiranu osobu" za osobnu zaštitnu opremu protiv padova

Schutzausrüstung

Prema Zakonu o zaštiti zaposlenika (AschG) §17/2, §90/2.4 i uredbi o osobnoj zaštitnoj opremi, osobna zaštitna oprema protiv padova mora biti podvrgnuta redovnom testiranju najmanje jednom godišnje. Svaki sudionik dobiva potvrdu koja mu daje pravo na provođenje relevantnih provjera. Ovisno o proizvodu i proizvođaču, potrebna je i detaljna obuka, primjerice za visinske sigurnosne uređaje.

Osim toga, polaznik je ovlašten provoditi godišnju edukaciju korisnika. No, također preporučujemo sudjelovanje u praktičnim tečajevima kao osnovu za podučavanje zaposlenika.

Ovaj tečaj je namijenjen radnicima održavanja, stručnjacima za sigurnost, voditeljima operacija, voditeljima proizvodnje, voditeljima trgovina i monterima.

Obuka: Uvod u prijenosnu tehnologiju detekcije plina

Person mit Gasmesser

Prijenosna tehnologija detekcije plina koristi se za prepoznavanje i upozoravanje na opasnost od eksplozije (Ex), opasnost od nedostatka kisika (Ox) i opasnost od trovanja (Tox). Veliki broj mješavina plin/zrak i para/zrak u industrijskim i komunalnim područjima su opasni. Znate li trebate li tehnologiju za mjerenje plina u svojoj tvrtki? Ovom obukom želimo vam ponuditi uvod u prijenosnu tehnologiju mjerenja plina i prenijeti osnovna znanja. Ovaj tečaj je prvenstveno namijenjen stručnjacima za sigurnost i službenicima za sigurnost.

Osposobljavanje: Stjecanje specijalističkih znanja za zaštitu dišnog sustava u skladu s OZO uredbom

Mann mit Atemschutzmaske

U području zaštite dišnog sustava, upute, vježbe i provjere OZO moraju se provoditi u određenim intervalima. Na ovom specijaliziranom događaju možete steći specijalizirana znanja o vodećim robnim markama u zaštiti dišnih puteva – 3M i Sundström. Ova obuka prvenstveno je namijenjena stručnjacima za sigurnost, službenicima za sigurnost, upraviteljima tvornica, voditeljima proizvodnje i upraviteljima trgovina. Naš video nudi dobar uvid u specijalističku obuku za zaštitu dišnog sustava.

Praktična obuka: spašavanje osobe koja je doživjela nesreću uslijed pada

2 Personen mit Absturzsicherungssystemen

U skladu s Odredbom o osobnoj zaštitnoj opremi (PSA-V) od 11. travnja 2014., §14 (6) propisuje da se operacije izvlačenja i spašavanja moraju provoditi najmanje jednom godišnje. Ove vježbe mora planirati i provoditi osoba kompetentna za sustave zaštite od pada. Ovom obukom Haberkorn vam nudi priliku da se upoznate s mogućim mjerama spašavanja. Edukacija je namijenjena osobama odgovornim za sigurnost ili zaposlenicima koji rade na rukovodećim pozicijama s OZO protiv pada.

Teme za praksu

Veliku važnost pridajemo činjenici da se na našim tečajevima, uz potrebne teorijske osnove, prenosi i dovoljno praktičnog znanja. Dobit ćete brošure i informativni materijal kako biste stečeno znanje lakše implementirali u svojoj tvrtki.

Obuka na vašem mjestu

Ako se ukaže potreba, naše tečajeve naravno možemo održati i kod vas. Za detaljnije informacije obratite se našim stručnjacima Kontaktirajte nas!

Individualna školovanja

Ne možete pronaći odgovarajući tečaj obuke? Također rado osmišljavamo tečajeve koji se ne mogu naći na našem službenom rasporedu treninga. Recite nam svoje zahtjeve, a mi ćemo provjeriti je li moguće izraditi tečaj obuke na željenu temu. Veselimo se vašem upitu.

Svi tečajevi obuke na prvi pogled

Ako ste pronašli uzbudljiv tečaj obuke, možete se jednostavno registrirati pomoću našeg online obrasca.

Registrirajte se odmah i kontaktirajte stručnjake

Također održavamo osobni kontakt u digitalnom svijetu i nudimo vam najbolju moguću uslugu. Prijavite se da biste izravno razgovarali s našim stručnjacima.
Sretni smo što služimo ljudima koji nisu registrirani putem našeg općeg kontakta.
Pošaljite opći zahtjevSakrij obrazac

Otkazati
Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi