Menu
Usluge

Savjeti o opasnim tvarima – zaštita za vas i vaše zaposlenike

Čovjek s rukavicama otvora opasne tvari

Haberkorn vam nudi pomoć u potrazi za najboljom zaštitom od opasnih tvari. Zahvaljujući našoj bazi podataka o opasnim tvarima, koju smo izgradili tijekom proteklih nekoliko godina, možemo pronaći najbolju zaštitu za vas.

Vaša prednost na prvi pogled
 • Profesionalna kvaliteta

 • Zaštita i sigurnost za zaposlenike

 • Bolje disanje kroz optimalne klase filtera

 • Jednostavna obrada zahvaljujući našim savjetima

Tako to ide dalje
 1. Vaš zahtjev našim stručnjacima
  Senden Sie uns Ihre Anfrage mit einer Übersicht Ihrer eingesetzten Gefahrenstoffe (z. B. die internationale, weltweit einheitliche CAS-Nummer).

 2. Preporuka za odjeću za zaštitu od kemikalija
  Preporučamo kemijsku zaštitnu odjeću (rukavice, kombinezoni, ...) prilagođenu Vašim potrebama i dajemo Vam točan maksimalni rok upotrebe za svaki komad odjeće. Ocjenjivanje se može provesti pojedinačno za različite odjele u poduzeću u kojima se pojavljuju različita ulja, masti ili druge kemijske tvari.

 3. Isporuka željenih proizvoda
  U zadnjem koraku željeni proizvod će vam biti isporučen.

Vremena propusnosti kemijskih zaštitnih rukavica

Mann in Chemikalienschutzausrüstung

Kako bi se osigurala stalna zaštita, važno je znati točna vremena propusnosti. Haberkorn vam olakšava ovaj zadatak pružanjem opsežnog popisa najčešćih kemikalija s odgovarajućim preporučenim rukavicama u našem katalogu zaštite na radu. Ako želite, možete nam poslati svoj popis opasnih tvari s CAS brojem, pomoću kojeg možemo pouzdano pronaći proizvode u našoj bazi podataka koje vam možemo preporučiti. Osim toga, postoje točni detalji o tome koliko dugo možete raditi s kojim kemijskim zaštitnim rukavicama sa svojim opasnim tvarima. Haberkornu je važno ne samo da vam jamči najbolju kemijsku zaštitu, već i da vam ponudi najvišu moguću razinu udobnosti.

Prodiranje i prožimanje

Propuštanje opisuje proces kada pare i plinovi prodiru kroz barijeru, koja se u većini slučajeva sastoji od čvrstog materijala, kao što su zaštitne rukavice ili kemijska zaštitna odjeća. Propuštanje se događa zbog razlike parcijalnog tlaka.

Za razliku od propusnosti, penetracijom kemikalije prolaze kroz mala oštećena područja u rukavicama, kroz rupe na tkanini ili nepropusne šavove na zaštitnoj odjeći.

Registrirajte se odmah i kontaktirajte stručnjake

Također održavamo osobni kontakt u digitalnom svijetu i nudimo vam najbolju moguću uslugu. Prijavite se da biste izravno razgovarali s našim stručnjacima.
Sretni smo što služimo ljudima koji nisu registrirani putem našeg općeg kontakta.
Pošaljite opći zahtjevSakrij obrazac

Otkazati
Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi