Menu

Crijeva, priključci

Industrijska crijeva od Haberkorna

Puno više od komada gume.

U području industrijskih crijeva Haberkorn nudi široki asortiman. Naša ponuda sadrži: crijeva za vodu, kemijska crijeva, prstenaste spojnice, samozatvarajuće suhe spojnice, pojedinačne komponente i ispitane kompleksne crijevne instalacije - mi isporučujemo ujednačenu kvalitetu. Jer, često puno toga ovisi o samom crijevu.


Industrijska crijeva i armature

Pogon za izradu industrijskih creva u Wolfurt-u

Pogoni za industrijska crijeva.

U oba naša moderno opremljena centra za montažu i ispitivanje u Beču i Wolfurtu montiramo crijeva i armature sa svim uobičajenim materijalima, kao na primjer polusferama, prešanim okovima (grlima), fiksirnim trakama, obujmicama zglobnih rukavca, obujmicama pužnih navoja i žicama. Pored toga izvodimo standardizirana mjerenja tlaka brtvljenja i provodnosti. 

Veliko skladište za industrijska creva u Wolfurt-u

Veliki asortiman na skladištu.

Što god željeli naručiti, mi Vam nudimo gotovo 3.000 artikla iz našeg asortimana industrijskih crijeva i armatura s najvećom mogućom kvalitetom, sigurnošću i brzinom. Haberkorn nudi kompetentno rješavanje problema i brz servis.

Sopstvena marka H-Plus kod industrijskih creva

Jednostavno nedostižni: H-Plus-industrijska crijeva.

Našu vlastitu robnu marku H-Plus razvili smo u suradnji s vodećim proizvođačima kvalitete u branši, tako smo stvorili veliki jedinstveni asortiman. Proizvodi su dostupni sa skladišta i odlikuju se prvoklasnom kvalitetom i optimalnim odnosom cijena/usluga(kvaliteta). Neizbježni su u industrijskoj svakodnevici za najviše zahtjeve te ispunjavaju sve relevantne standarde.


Servisni paketi za svaku primjenu

Novi ste u Haberkornu?
Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
Kontakt

Vaš osobni kontakt
Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

Kontakt
Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
Brendovi