Menu

Radna odjeća iz HM Müllner Werkzeuge

Kategorije u Radna odjeća iz HM Müllner Werkzeuge
Zaštita na radu 2 Torbice za alat, materijal, čekiće 2 višemanje
Filtrirajte proizvode u Radna odjeća iz HM Müllner Werkzeuge
Proizvođač: HM Müllner Werkzeuge Poništiti sve
Prikazuj 1-2 od 2 stavke.
u Radna odjeća iz HM Müllner Werkzeuge
Za prikaz popisaZa pregled pločica
Jednostruka torba za čavle | Dodatci radnoj odjeći
pregledan
Kupljeno
Jednostruka torba za čavle

HM Müllner Werkzeuge | Dodatci radnoj odjeći

Praktična torba za čavle izrađena od smeđe kože i podesivog remena.

Dvostruka torba za čavle | Dodatci radnoj odjeći
pregledan
Kupljeno
Dvostruka torba za čavle

HM Müllner Werkzeuge | Dodatci radnoj odjeći

Praktična torba za čavle izrađena od smeđe kože i podesivog remena.

Prikazuj 1-2 od 2 stavke.

Često postavljana pitanja

Radna odjeća – važan suputnik na poslu

Visokoučinkovita zaštitna odjeća ne samo da daje dobar osjećaj u radnim područjima opasnim po život. Savršena radna odjeća – npr. radne hlače, radne jakne, radne košulje, odjeća visoke vidljivosti, zaštitna odjeća za zavarivače, višestandardna odjeća, ESD odjeća ili jednokratna zaštitna odjeća – trebala bi nuditi najveću moguću zaštitu, biti izrađena od laganih, ali robusnih materijala i savršeno pristajati zahvaljujući udobnim krojevima. Osim toga, mora naravno izdržati sve vremenske uvjete. Radna odjeća stoga mora biti vrlo raznolika i također udovoljavati najnovijim standardima OZO.

Ukratko
  Muškarci i žene u različitim verzijama radne odjeće
  Radna se odjeća koristi na mnogo različitih načina. Upravo iz tog razloga izbor različite radne odjeće je ogroman.

  Važni standardi za radnu odjeću

  Općenito, razlikuje se radna odjeća bez standarda, što uključuje, na primjer, radnu odjeću, i zaštitnu radnu odjeću koja mora biti u skladu s važećim standardima. U mnogim profesijama, primjerice pri radu s kemikalijama i strujom ili pri zavarivanju, potrebna je posebna zaštita kako bi se mogli pokriti rizici. Ovdje je važno nositi certificiranu radnu odjeću. Uredba OZO § 16 ovdje igra važnu ulogu. Također postoje smjernice europskih standarda (EN) kojih se treba pridržavati. Radna odjeća podliježe CE standardima, kada proizvod nosi oznaku potvrđuje da je proizvod u skladu s važećim propisima.

  • DIN EN 343: Zaštita od oštrih vremenskih uvjeta: kiše, vjetra i hladnoće (više od -5 °C) – Ova norma uređuje zahtjeve za radnu odjeću kao odjeću za zaštitu od vremenskih uvjeta ili odjeću za zaštitu od mokre vlage. Testirana je vodonepropusnost i prozračnost, a proizvodi su podijeljeni u tri klase. (1 je najniža klasa, 3 je najviša klasa)

  EN 343: Zaštita od oštrih vremenskih uvjeta

  • DIN EN 342: Zaštita od hladnoće (niže od –5 °C) – Ova norma odnosi se na radnu odjeću za zaštitu i izolaciju od hladnoće. Ispituje se i toplinska izolacija i propusnost zraka. Pažnja: Moraju se nositi i radna jakna i radne hlače ili kombinezon kako bi zahtjevi ove norme bili u potpunosti valjani.

  EN 342: Zaštita od hladnoće (niže od -5°C)

  • EN 14058: Zaštita od hladnoće (–5 °C i toplije) – Ova norma regulira metode ispitivanja kao i karakteristike radne odjeće za zaštitu od utjecaja hladnih okruženja (-5 °C ili više). Ispituje se otpor prijelaza topline, toplinska izolacija, propusnost zraka i vodonepropusnost.

  EN 14058: Zaštita od hladnoće (-5°C i toplije)

  • DIN EN 20471: Signalna zaštitna odjeća– Ova norma regulira zahtjeve za odjeću visoke vidljivosti. Dijeli se prema materijalu i minimalnoj površini koja mora biti retroreflektirajuća:

   • fluorescentna:

    • Klasa 1: 0,14 m²

    • Klasa 2: 0,50 m²

    • Klasa 3: 0,80 m²

   • retroreflektirajuća:

    • Klasa 1: 0,10 m²

    • Klasa 2: 0,13 m²

    • Klasa 3: 0,20 m²

   • kombinirana svojstva

    • Klasa 1: 0,20 m²

  DIN EN 20471: Odjeća visoke vidljivosti

  • DIN EN 11611: Zaštita tijekom zavarivanja i srodnih procesa – Ova norma uređuje metode ispitivanja i zahtjeve za zaštitnu odjeću za zavarivanje i srodne procese. Razlikuju se dvije klase.

   • Klasa 1: Za zaštitu u situacijama s manje prskanja i niže topline zračenja

   • Klasa 2: Zaštita od više prskanja i jače topline zračenja

  DIN EN 11611: Zaštita tijekom zavarivanja i srodnih procesa ​

  • EN 11612: Vatrootporna odjeća – Specificirani su zahtjevi za radnu odjeću za zaštitu od topline i/ili plamena. Ovisno o vrsti opasnosti (konvekcijska toplina, toplina zračenja, kontaktna toplina itd.), zaštitna se odjeća različito ispituje i dijeli u različite klase učinkovitosti.

  EN 11612: Odjeća za zaštitu od plamena

  • EN 61482: Zaštitna odjeća protiv toplinskih opasnosti od električnog luka – Zaštitna funkcija radne odjeće za zaštitu od opasnosti od električnog luka ima samo ako se nosi kompletno odijelo. Tijekom ispitivanja, vrijeme naknadnog plamena, kao i stvaranje rupa i taljenje do najdubljeg sloja mjere se pomoću usmjerenog luka. Podijeljen je u dvije klase performansi, pri čemu klasa 2 nudi veću zaštitu.

  EN 61482: Zaštitna odjeća protiv toplinskih opasnosti od električnog luka

  • EN ISO 14116: Zaštitna odjeća - Zaštita od plamena - Materijali, kombinacije materijala i odjeća s ograničenim širenjem plamena - Ova norma uređuje zahtjeve za materijale za radnu odjeću za zaštitu od plamena.

  EN ISO 14116: Zaštitna odjeća za zaštitu od plamena

  • DIN EN 1149: Zaštitna odjeća: elektrostatička svojstva – Ova norma regulira metode ispitivanja radne odjeće s elektrostatičkom disipacijom. Nošenje zaštitne odjeće prema DIN EN 1149 je neophodno, posebno u područjima s potencijalno eksplozivnom atmosferom. Kako bi se osigurala zaštita, moraju se nositi sigurnosne cipele prema EN 20345.

  DIN EN 1149: Zaštitna odjeća: elektrostatička svojstva ​

  • EN 13034: Zaštita od tekućih kemikalija – Ova norma utvrđuje zahtjeve za odjeću za zaštitu od kemikalija. Radna odjeća testirana prema EN 13034 nudi zaštitu od kemijskih utjecaja s malim rizikom.

  EN 13034: Zaštita od kemikalija

  • EN 14605, Tip 3-B: zaštitna odijela nepropusna za kemikalije – Ova norma utvrđuje minimalne zahtjeve za zaštitna odijela nepropusna za kemikalije.

  EN 14605, tip 3-B: zaštitna odijela nepropusna za kemikalije

  • EN 14605, Tip 4-B: kemijska zaštitna odijela nepropusna za prskanje – Ova norma utvrđuje minimalne zahtjeve za zaštitna odijela nepropusna za kemikalije.

  EN 14605, tip 4-B: kemijska zaštitna odijela nepropusna za prskanje ​

  • EN ISO 13982-1, Tip 5-B: nepropusno za čestice – Ova norma utvrđuje minimalne zahtjeve za kemijska zaštitna odijela nepropusna za čestice.

  EN ISO 13982-1: nepropusno za čestice

  • EN 13034, Tip 6: ograničena nepropusnost spreja – Ova norma utvrđuje minimalne zahtjeve za kemijska zaštitna odijela s ograničenom zaštitom. Ova se zaštitna odjeća može koristiti tamo gdje se smatra da je rizik od izloženosti kemikalijama nizak.

  EN 13034, Tip 6: ograničena otpornost na prskanje

  • EN 1073-2: Zaštitna odjeća protiv radioaktivne kontaminacije – Ova norma uređuje zahtjeve i ispitne metode za zaštitnu odjeću za zaštitu od kontaminacije čvrstim česticama.

  EN 1073-2: Zaštitna odjeća protiv radioaktivne kontaminacije ​

  • EN 14126: Zaštitna odjeća protiv uzročnika infekcije – Ova norma uređuje zahtjeve i postupke ispitivanja zaštitne odjeće protiv uzročnika infekcije.

  EN 14126: Zaštitna odjeća protiv uzročnika infekcija ​

  • CE: Ispoštovane su smjernice OZO

  CE oznaka zaštite na radu

  Svi proizvodi u asortimanu Haberkorn u skladu su s važećim standardima i zakonima - o tome više ne morate brinuti pri kupnji.


  Radna odjeća s logotipom

  Zaposlenici trebaju s ponosom nositi radnu odjeću svog poslodavca. Radna odjeća sada je sastavni dio brendiranja tvrtke - vidljivi logo na radnoj odjeći ne samo da izgleda dobro, već nudi i ogromnu dodanu vrijednost za poduzetnike: lako ste prepoznatljivi kao tvrtka, a to povećava svijest i stvara identitet. Standardnu ​​radnu odjeću dorađujemo prema vašim željama ili proizvodimo proizvode po narudžbi točno prema vašim zahtjevima. S konfiguratorom korporativnog dizajna možete u samo nekoliko koraka jednostavno doraditi željenu radnu odjeću individualnim logom ili željenim otiskom i zatražiti ponudu.

  Ovako to funkcionira:

  Korak 1: Odaberite svoj proizvod

  Korak 1 Odabir proizvoda

  Nakon što pronađete željeni proizvod u našoj online trgovini, na prvi pogled možete vidjeti možemo li ga oplemeniti vašim logotipom ili željenom etiketom. Ako proizvod na slici ima gumb označen žutom bojom, možete odmah krenuti s doradom.

  Korak 2: Učitajte svoj logo

  2. korak Učitajte logotip

  U prvom koraku možete jednostavno učitati do četiri slikovne datoteke ili dodati tekst koristeći povlačenje i ispuštanje. Naravno, pronaći ćete i vodič u kojem formatu i kakvoći su nam potrebne datoteke.

  Korak 3: Pozicionirajte svoj logo

  Korak 3 Postavite logotip

  Sada možete staviti učitane slikovne datoteke i tekst na svoju radnu odjeću točno tamo gdje ih želite kasnije. Prednja, stražnja, desna i lijeva strana mogu se zasebno uređivati. Kako bi se spriječili nesporazumi, uvijek je označeno gdje se može staviti vaš logo ili natpis. Ovdje također možete odabrati opciju dorade, možete birati između termo transfera, veza ili sitotiska. Imajte na umu da se svaka varijanta ne može ponuditi za svaki proizvod.

  Korak 4: Zatražite svoju ponudu

  Korak 4 Zatražite ponudu

  U zadnjem koraku možete zatražiti ponudu za svoju individualnu radnu odjeću. Stručnjak će pregledati vaš zahtjev i poslati vam ponudu.

  Za dodatne informacije o usluzi stojimo vam na raspolaganju.

  Individualizacija radne odjeće
  Jasno vidljiv logo na radnoj odjeći zaposlenika ne samo da dobro izgleda, već povećava i prepoznatljivost tvrtke.
  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi