Menu

S3 Sigurnosne cipele, radne cipele iz H-Plus - Haberkorn Markenqualität
Sigurnosna klasa 3 za teške uvjete rada

Prema europskoj normi EN ISO 20345 zaštitne cipele klase S3 imaju zatvoreno područje pete, zaštitnu kapicu i zaštitu od proboja na potplatu. Klasa S3 uglavnom se koristi u teškim radnim okruženjima kao što su građevinske ili teške primjene u industriji. Više u našem vodiču

Kategorije u S3 Sigurnosne cipele, radne cipele iz H-Plus - Haberkorn Markenqualität
Zaštitne cipele, radne čizme, dodatci 15 S3 poluvisoke cipele 2 S3 niske cipele 1 višemanje
Filtrirajte proizvode u S3 Sigurnosne cipele, radne cipele iz H-Plus - Haberkorn Markenqualität
Proizvođač: H-Plus - Haberkorn Markenqualität Poništiti sve
Prikazuj 1-3 od 3 stavke.
u S3 Sigurnosne cipele, radne cipele iz H-Plus - Haberkorn Markenqualität
Za prikaz popisaZa pregled pločica
Niska zaštitna cipela S3 H-Plus Porto | S3 Sigurnosne cipele, radne cipele
pregledan
Kupljeno
Niska zaštitna cipela S3 H-Plus Porto

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | S3 Sigurnosne cipele, radne cipele

Sigurnosna cipela izrađena od masne nubuk goveđe kože s plastičnom kapicom i fleksibilnom, bez metala Q-Flex zaštitom protiv prodora prema EN ISO 20345: 2011 S3 SRC.

Gležnjača S3 H-Plus Hydro | S3 Sigurnosne cipele, radne cipele
pregledan
Kupljeno
Gležnjača S3 H-Plus Hydro

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | S3 Sigurnosne cipele, radne cipele

Gležnjače izrađene od hidrofobne polnozrnate kravlje kože - vodootporne i prozračne, sa zaštitnom karbonskom kapicom i Q-Flex zaštitom od probijanja, u skladu s EN ISO 20345: 2011 S3 SRC.

Gležnjača S3 H-Plus Porto | S3 Sigurnosne cipele, radne cipele
pregledan
Kupljeno
Gležnjača S3 H-Plus Porto

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | S3 Sigurnosne cipele, radne cipele

Visoka zaštitna cipela izrađena od masne nubuk kože s plastičnom kapicom i fleksibilnom, nemetalnom Q-Flex zaštitom od probijanja, u skladu s EN ISO 20345: 2011 S3 SRC.

Prikazuj 1-3 od 3 stavke.

Često postavljana pitanja

Provjerene radne cipele za posebne uvjete

Testirane zaštitne cipele klase S3 izrađene su za posebne primjene - ovdje stopalo mora biti zaštićeno odozgo i odozdo. U najjednostavnijoj verziji, zaštitna cipela u ovoj klasi ima vodoodbojna svojstva i uglavnom se koristi za vanjske radove - građevinski radnici i krovopokrivači, na primjer, ili za vanjsku primjenu u industriji i trgovini. Ako se želi potpuna vodonepropusnost, mora se odabrati model s laminatom - poput GORE-TEX® ili druge "Tex" membrane.

Ukratko
  Zaštitne cipele S3 crne muške
  Zaštitne cipele S3 prvenstveno se nose pri radu na otvorenom. Štite stopalo odozgo kao i odozdo.

  Znoj, hladnoća i bolovi u leđima kao izazov ​

  Osobito je velik broj žlijezda znojnica na našim stopalima – ukupno 25.000. One proizvode oko četvrt litre znoja svaki dan. A pogotovo kada se cipele nose cijeli dan, u cipeli se nakuplja vlaga. Rezultat: koža natiče, a bakterije razgrađuju znoj, što opet dovodi do neugodnog mirisa stopala.

  Znojenje je općenito važno i zdravo za tijelo i naš imunološki sustav jer se tim procesom oslobađa višak topline i na taj način regulira tjelesna temperatura. Zaštitne cipele S3 s prozračnom funkcionalnom podstavom, primjerice, osvajaju bodove jer podržavaju prirodnu regulaciju topline stopala. Osim toga, mnoge zaštitne cipele klase S3 već su opremljene antibakterijskim uloškom za upijanje vlage, koji je dostupan u različitim širinama za optimalnu udobnost. I tu se kao prava pomoć pokazuju higijenski sprejevi: oni pomažu da cipela bude ugodno svježa kada se pojavi neugodan miris.

  Pravilno pristajanje zaštitne cipele uvijek bi trebalo imati najveći prioritet. U slučaju problema s leđima, to je apsolutno neophodno. Ovdje se, primjerice, mogu koristiti cipele s petom prilagođenom težini i opterećenju. Posebni ulošci također mogu ublažiti bol jer izvrsna amortizacija pruža olakšanje u području leđa.

  Zaštitna cipela S3 u vodi
  Zaštitne cipele S3 moraju izdržati toplinu, hladnoću i vlagu. ​

  Posebne cipele zahtijevaju posebna zatvaranja

  Sigurnosna cipela srednje visine S3 s BOA<sup>®</sup>-Fit sustavom za brzo otpuštanje u crnoj boji ​

  Zaštitne cipele klase S3 nude se s različitim sustavima zatvaranja. Kod radnih cipela S3 s praktičnim sustavom brzog otpuštanja sve se odvija brzim zatezanjem i pričvršćivanjem remena. Zaštitne cipele S3 s BOA®-Fit-Systemom osvajaju bodove jer se mogu jednostavno obuti, a da osoba koja ih nosi ne mora skidati rukavice. Vrhunac: vezice se nalaze unutar jedinice za zaključavanje i ne može se nigdje uhvatiti. Udobnost nošenja radnih cipela klase S3 s BOA®-Fit sustavom za brzo otpuštanje teško se može povećati: niske cipele mogu se zatvoriti i otvoriti jednom rukom. Osim toga, sustav zaključavanja otporan je na led, prljavštinu i ulje.


  Cipele za zaštitu od motorne pile klase 3

  Osobito za radove u šumarstvu i kod rada s motornom pilom treba odabrati posebne cipele za zaštitu od posjekotina - samo tako možete osigurati siguran rad. Ispitivanje zaštite od posjekotina provodi se prema EN ISO 17249:2014.

  Cipele za zaštitu od posjekotina klase 3 imaju poseban gumeni potplat koji odbija vlagu. Radne cipele izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji štiti područje stopala kao i područje potkoljenice. Motorna pila će se blokirati čim dođe u dodir s cipelom.

  Pri radu s motornom pilom općenito treba obratiti pozornost na dobru sveobuhvatnu zaštitu. Uz kvalitetnu zaštitnu obuću, osnovnu opremu čine i rukavice za zaštitu od posjekotina, zaštitna kaciga i zaštita za sluh.

  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi