Menu
Oplata na gradilištu

Oplatna tehnika

Mnogo je lakše postići željene rezultate s pravom tehnologijom oplate. Haberkorn nudi vrhunska rješenja - također i za obloženi beton i ekološku gradnju. ​

K uputama Saznajte više
Preporuke

Odabrani proizvodi, robne marke i savjeti iz asortimana Oplatna tehnika.

Spojnica za razdjelne juvidur cijevi, plastična | Razdjelne cijevi
pregledan
Kupljeno
Spojnica za razdjelne juvidur cijevi, plastična

Razdjelne cijevi

Priključni spoj  izrađen od plastike za spajanje cijevi od armiranog betona s vlaknima s plastičnim ili čeličnim cijevima za kompozitne stezne točke, za cijevi s unutarnjom Ø 22 mm.

Oplatne "kartonske" cijevi MONOTUB®, glatke | Oplatne cijevi
pregledan
Kupljeno
Oplatne "kartonske" cijevi MONOTUB®, glatke

Oplatne cijevi

Oplatna cijev s PVC umetkom s unutarnje strane za izradu betonskih stupova s glatkom izloženom betonskom površinom. Kvaliteta betona izloženih SB4 može se postići glatkim cijevima oplate (IMG, TM, TN, TR). "otvarač" za jednostavno uklanjanje i štednju vremena, može ostati na stup...

Šuplja trokutasta letvica | Trokutaste letvice
pregledan
Kupljeno
Šuplja trokutasta letvica

Trokutaste letvice

Ekstrudirani profili izrađeni od visokokvalitetne plastike otporne na udarce, vremenske uvjete. Profili su otporni su na sve betonske dodatke, sredstva za čišćenje oplate itd.

Betonski podmetač Basta Stern, s 2 plastične pričvrsnice | Distanceri
pregledan
Kupljeno
Betonski podmetač Basta Stern, s 2 plastične pričvrsnice

Distanceri

Betonski podmetač u obliku zvijezde s dvostrukom plastičnom kopčom. Distancer za jednostavno pričvršćivanje na prijelaznim mjestima armaturnih šipki.

Vrhunski brendovi od Oplatna tehnika
Sve marke

Tehnologija oplate za najviše zahtjeve

Haberkorn nudi širok raspon tehnologije oplate, od odstojnika do cijevi za oplate. Pri formiranju se već odlučuje kako će rezultat izgledati kasnije. Ovdje možete napraviti velike pogreške, posebno u području vidljivih betona, ako koristite pogrešnu tehnologiju oplate. I u području ekologije, zahtjevi investitora, ali i financijera, stalno rastu. To nije problem s Haberkornovim proizvodima bez PVC-a. Na kraju, naravno, dostupnost zaliha također igra važnu ulogu: Ovdje naši proizvodi iz Haberkornove ekskluzivne marke H-Plus ocjenjuju: Vrhunska kvaliteta i dostupno sa zaliha, to je ovdje moto.

Ukratko
  Distancer cijevi u oplati
  Visokokvalitetna tehnologija oplate znatno olakšava rad i omogućuje savršene rezultate.

  Ekološki graditi znači graditi tehnologijom bez PVC oplate

  Tehnologija oplate bez PVC-a

  Trend veće svijesti o okolišu i zdravlju u gradnji i stanovanju nastavlja ubrzano rasti. Odabir građevinskih materijala prema ekološkim kriterijima od središnje je važnosti u gradnji. Sve više natječaja stoga gura tehnološke proizvode oplate bez PVC-a u građevinarstvu.

  Bez obzira na propise, potražnja za tehnologijom oplata bez PVC-a u stalnom je porastu. Nudimo vam sveobuhvatnu ponudu tehnologije oplata bez PVC-a:

  • Distanceri

  • Hrapave cijevi

  • Trokutaste letvice

  • Sidreni materijal

  • Sigurnosni prozvodi

  • Fugne trake

  • Trapezne letvice

  • Pomoćna oplatna tehnika

  Tehnologija oplate bez PVC-a
  Gotovo sve relevantne komponente oplate također su dostupne kao alternative bez PVC-a

  Osim ove široke ponude proizvoda bez PVC-a, Haberkorn vas također podržava dugogodišnjim znanjem i iskustvom. Rado ćemo vas savjetovati o alternativama bez PVC-a.


  Prednosti vlastitog brenda H-Plus

  Kod tehnologije oplate nije bitna samo vrhunska kvaliteta nego i cijena. Uostalom, treba ga puno na svakom gradilištu, a onda se zbrajaju razlike u cijeni.

  Ako tražite najbolju vrijednost za novac za vlaknasti beton, Haberkorn ima rješenje. Naš vlastiti brend H-Plus nudi kompaktan asortiman zmija, kostiju i trokutastih profila. H-Plus obećanje performansi: Vrhunska kvaliteta plus optimalan omjer cijene i učinka plus maksimalna dostupnost mogu rezultirati samo plusom. Naime H-Plus.

  Što je više s tehnologijom oplate naše ekskluzivne marke: svi proizvodi od vlaknastog betona su naravno bez PVC-a - za ekološku i održivu gradnju. Najbolje je otići odmah do asortimana ovdje i naručiti.

  Žena piše dobrobiti H-Plusa na staklu
  H-Plus tehnologija oplate nudi dobru vrijednost za novac i najbolju dostupnost

  Inteligentna točka stezanja oplate za glatki beton

  Svatko tko gradi s glatkim betonom zna da se ovdje mogu vidjeti sve netočnosti oplate. Naš dobavljač Nevoga razvio je niz odstojnika i stožaca posebno za betonske oplate s ravnim površinama, koji osiguravaju savršenu završnu obradu. Ovdje su idealne stezne točke Oktagon-Plus i Oktagon-Plus s brtvenim podloškama.

  Prednosti:

  • Dugotrajno i neprecizno rezanje odstojnih cijevi više nije potrebno, jer se Oktagon-Plus uvijek isporučuje u jednom komadu s potpuno istom duljinom - u standardnim duljinama od 150 mm debljine stijenke do 500 mm.

  Odstojnik Oktagon-Plus s metrom

  • Konusi za pričvršćivanje se prskaju i lome se tek kada se oplata zategne na predviđenoj točki loma. To osigurava da je završni sloj uvijek čist.

  Slika konusa za pričvršćivanje odstojnika Oktagon-Plus

  • Nakon uklanjanja oplate, možete jednostavno izvući konuse za pričvršćivanje. Ostaje profil stezne točke oštrog ruba, koji se može zatvoriti različitim čepovima od plastike, nehrđajućeg čelika ili betona. To znači da ništa ne strši iznad betonske površine, nema oštećenja i dodatnog napora prilikom žbukanja ili bojanja.

  Konus za pričvršćivanje izbija se iz betonskog zida pomoću komada oplate ​

  • Proizvodi po narudžbi za optički zahtjevne glatke betonske površine: Oktagon-Plus s već nalijepljenom brtvenom pločom. Time se sprječava curenje finog morta ako postoje manje netočnosti ili ako je oplata blago nagnuta.

  Slika zalijepljenog brtvenog diska odstojnika Oktagon-Plus

  • Proizvodi po narudžbi za dodatnu nepropusnost oko mjesta stezanja oplate: Oktagon-Plus s dodatnom ekspandirajućom trakom (brtvena traka). Ako nema odgovarajućeg zbijanja betona u području spojne točke, brtvena traka služi kao dodatna sigurnost za nepropusnost oko spojne točke.

  Ilustracija bubreće trake posebno izrađenog Oktagon-Plus za dodatnu nepropusnost

  • Svi Oktagon-Plus dijelovi, uključujući čunjeve i čepove, ne sadrže PVC.​

  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi