Menu

Osiguranje gradilišta, Cestovne barijere, Prometni znakovi

K uputama Saznajte više
Preporuke

Odabrani proizvodi, robne marke i savjeti iz asortimana Osiguranje gradilišta, Cestovne barijere, Prometni znakovi.

Ploča za označavanje H-Plus, s dvostrukim vratom | Ploča za označavanje
pregledan
Kupljeno
Ploča za označavanje H-Plus, s dvostrukim vratom

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Ploča za označavanje

Ploča za označavanje koristi se za označavanje bočnih suženja i oštrih kutnih grananja i za uzdužno navođenje u području gradilišta.

Mobilna građevinska ograda, bez kuka, pocinčana | Ograde
pregledan
Kupljeno
Mobilna građevinska ograda, bez kuka, pocinčana

Ograde

Pocinčana svestrana mobilna žičana ograda sa zavarenom rešetkom za brzo i jednostavno pregrađivanje gradilišta.

Sigurnosni trokut „Europa“ | Znakovi upozorenja
pregledan
Kupljeno
Sigurnosni trokut „Europa“

Znakovi upozorenja

Euro mini sigurnosni trokut s plastičnim koferom.

Zaštitna "policijska" ograda, metal, reflektirajuća | Rešetke
pregledan
Kupljeno
Zaštitna "policijska" ograda, metal, reflektirajuća

Rešetke

Reflektivna demo rešetka s ojačanim nogama za razgraničenje gradilišta/događaja "policijska ograda" Montažna ograda

Vrhunski brendovi od Osiguranje gradilišta, Cestovne barijere, Prometni znakovi
Sve marke

Barijere i oznake - putokazi za veću sigurnost

Opasnost! Samo! Opasnost! Vizualni značaj barijera i oznaka svima je jasan i razumljiv. Međutim, sigurnost svakog pojedinca može biti zajamčena, a rizik od odgovornosti minimiziran samo ako su barijere i oznake za gradilišta i poslovne prostore u skladu s važećim standardima, propisima i smjernicama i pravilno se koriste.

Kako biste u svakom trenutku bili još sigurniji, nudimo veliki izbor ograda za gradilišta, prometnih ploča i prometnih čunjeva, materijala za barijere poput barijera i proizvoda za označavanje s visokom razinom dostupnosti i kratkim rokovima isporuke, uključujući proizvode po narudžbi i individualnim zahtjevima kupaca.

Ukratko
  Trojica muškaraca reguliraju cestovni promet osiguravajući promet
  Zapreke i oznake za regulaciju cestovnog prometa tijekom građevinskih radova

  Zadaće i područja primjene barijera i oznaka

  Ograde na gradilištima, oznake na cesti i prometni znakovi često su prvenstveno povezani s gradilištima. Ali barijere i oznake mogu se također koristiti u prostorijama tvrtke i u svim ostalim dijelovima tvrtke, od skladišta preko vanjskog prostora do ureda.

  Sigurnost pješaka u logistici pomoću oznaka

  Sjetite se samo logistike, gdje podne oznake i druge barijere i oznake omogućavaju pješacima i transportnim vozilima da se susreću jedan pored drugog, ili prostore poduzeća, gdje se barijere, oznake, uspornici i slično koriste za regulaciju pristupa ili prometa.

  Zapreke i oznake koriste se gdje god mogu ispuniti sljedeće zadatke:

  • upravljati

  • voditi

  • podržati

  • obavijestiti

  U svakom slučaju, provjerite jesu li vaše barijere i oznake u skladu s važećim standardima i zakonima kako biste rizik od odgovornosti sveli na minimum. U Haberkornu ćete dobiti veliki izbor proizvoda koji su u skladu s važećim propisima i relevantnim standardima, propisima i smjernicama.

  Inače: prometni objekti poput prometnih oznaka, prometnih čunjeva ili stupića jedini su prometni znakovi koji ne postoje u obliku znakova.


  Pravilno označavanje gradilišta

  Prometni čunj

  U slučaju kratkotrajnih gradilišta (dnevna gradilišta), upravljanje prometom, zaštita radnog područja ili prepreke može se provoditi i prometnim čunjevima umjesto svjetionika.

  Prometne ploče

  Prometne ploče služe za označavanje bočnih suženja i usmjeravanje prometa u zoni gradilišta te označavanje izmijenjenog ruba kolnika u zoni gradilišta. Ovisno o vrsti ceste, sklopive ploče se koriste kao prometni znakovi ili prometni čunjevi.

  Podne oznake, oznake na cesti

  Podne oznake i oznake na kolniku koriste se za usmjeravanje prometa na području gradilišta.

  Ograde protiv sudara

  Zaštitne ograde ili uspornici koriste se za odvajanje traka, posebno kada se vozi u suprotnim smjerovima.

  Uređaji za zatvaranje

  Za osiguranje područja gradilišta koriste se barijere poput ograda ili drvenih barijera. Ako su također namijenjeni za zaštitu ljudi od pada, moraju se poštovati odredbe BauV.

  Signalni lanci i trake

  Zapreke kao što su signalni lanci ili trake mogu se koristiti samo kao uzdužna zaštita za podređene svrhe (usmjeravanje pješačkog prometa bez opasnosti od pada, a ne kao odvajanje od toka prometa).

  Sustavi upozorenja i svjetla za navođenje

  U uvjetima slabe vidljivosti (npr. sumrak, mrak, magla, itd.), svjetla upozorenja na stupovima barijera služe za bolju vidljivost zaštitnih mjerača gradilišta i zatvaranja cesta.

  Prometni znakovi

  Cestovni promet postaje sve složeniji zbog sve većeg obima prometa. Prometni znakovi, pravilna uporaba prometnih znakova i prije svega poštivanje prometnih znakova stoga postaju sve važniji.

  Razni materijali za barijere lijepo su izloženi u Haberkorn trgovini za preuzimanje
  Razni materijali za barijere lijepo su izloženi u Haberkorn trgovini za preuzimanje

  Barijere i zaštita gradilišta s logotipom

  Tko to ne zna - osiguranje gradilišta poput ograda gradilišta, temeljnih ploča ili barijera koje netragom nestaju ili pitanje tko je vlasnik temeljnih ploča na kraju konzorcija. S individualiziranim barijerama i oznakama to vam se više ne događa - jer je na prvi pogled jasno kome pripadaju proizvodi.

  Gradilište je posjetnica za vašu tvrtku - projektiranje sigurnosti vašeg gradilišta, barijera i oznaka osobno i individualno ojačava vaš profesionalni izgled. Boja, logo i posebni dodaci osiguravaju maksimalnu prepoznatljivost, dojmljivo razlikovanje od konkurencije i učinkovitu zaštitu od krađe, jer pojedinačno označeni materijal nije zanimljiv lopovima.

  Nije važno radi li se o mobilnoj zaštiti gradilišta, barijerama ili baznim pločama svjetionika s identifikacijskim pločama utisnutim u boji ili ogradama gradilišta s logotipom - vaš je brend vidljiv!

  Inače, građevinske ograde nisu samo idealne za vaš logo, one također nude mnogo četvornih metara reklamnog prostora, a time i beskrajne mogućnosti. Koristi ovo! Tiskamo trajne mreže za ograde gradilišta s vašim logom ili reklamnom porukom.

  Građevinski paravani za reklamne poruke
  Ograde nude dovoljno prostora za vaše poruke.

  Oznake govore više od tisuću riječi

  Oznake mogu pomoći u prenošenju informacija bez riječi: srušite ovaj zid ili ne srušite. Bušite ovdje ili nemojte bušiti. Radite do sada, nema dalje. No, one također služe za osiguranje, vođenje i organiziranje prometa u pokretu i mirovanju te se mogu pričvrstiti na cestu kao oznake na tlu. Često se koriste kao uzdužne oznake, poprečne oznake, strelice smjera, šrafure, znakovi, simboli i slično u drvnoj i šumarskoj industriji, u građevinarstvu i geodetstvu kao i za trasiranje i označavanje cesta.

  Haberkorn nudi različite proizvode za različite primjene.

  Osim svijetlih boja koje se općenito mogu koristiti, postoje i fluorescentne varijante ili one koje traju samo kratko ili dugo. Postoje sprejevi za označavanje pogodni za drvo za šumarstvo ili je možda olovka za označavanje ili film za označavanje cesta prava stvar za vašu primjenu?

  Bilo da se radi o asfaltu, betonu, drvu ili zemlji, u Haberkornu ćete pronaći pravu varijantu označavanja - i to u mnogo različitih boja.

  Dvojica muškaraca lijepe traku za označavanje trake na cestu
  Trake za označavanje cesta - jedna od mnogih varijanti označavanja

  Odabir i stručna znanja o barijerama i oznakama

  Pogotovo kada je riječ o prometnoj sigurnosti s barijerama i oznakama, često se postavljaju pitanja. Stručnjaci Haberkorna rado će vas savjetovati o pravilnoj uporabi prometnih zaštitnih i drugih barijera i oznaka.

  Novi ste u Haberkornu?
  Molimo Vas prijavite se ili stvorite novi Haberkorn račun da biste stupili u kontakt sa svojim osobnim kontaktom.
  Kontakt

  Vaš osobni kontakt
  Molimo Vas prijavite se da biste direktno pisali svojoj kontakt osobi.

  Kontakt
  Odaberite asortimanNatrag Zatvoriti
  Brendovi